‘Canbalı Deresi etrafı pislikten geçilmiyor!’

İYİ Parti Karacabey Ekonomi Başkanı Tuncay Mutluer, yaptığı yazılı açıklama ile Canbalı Deresi’ndeki kirliliğe dikkat çekti. Canbalı Deresi’nin sahipsiz bırakıldığını iddia eden Tuncay Mutluer, Karacabey Belediyesi’ni göreve davet etti.

Mutluer açıklamasında, “Bursa –Karacabey kavşağı üzerinde bulunan Canbalı Deresi,  “Güzellikler Şehri” Karacabey’in girişinde bulunan, şehirle özleşmiş, hain Yunan’ın yaktığı ilçemizde köprü temelinde 8 şehidimizin yattığı yerdir.

Güzel havalarda vatandaşların balık tutmaya ve vakit geçirmeye gittikleri bu tarih kokan yerde maalesef Karacabey Belediyesi yine vasat, yine çözüm yoluna asla gitmeyen bir yönetim şekli gösteriyor. Dere ve çevresinde ne bir temizlik, ne bir bakım yapılmakta. Bırakın piknik alanı olarak değerlendirilmesini, bir çöp konteyneri bile konulmayı hak görmeyen sahipsiz bırakılan dereden bahsediyoruz.

Sayın Belediye Başkanı, Bursa –İzmir Yolu’na bağlanan otoban projesinde; “Tek hassasiyetimiz vardır, o da Karacabey ve Karacabey’de yaşayan vatandaşlarımızın genelinin menfaatlerinin korunmasıdır” sözünü hatırladığımızda, İYİ Parti Karacabey İlçe Teşkilatı olarak bu konuyu gündeme taşıyoruz. Yol güzergâhında olan Canbalı Deresi’nin bu pislik içinde bırakılması reva mıdır? Otoban olduktan sonra belediyenin buraya daha fazla önem vermesi gerekmez miydi?

Halk yöneticilerini seçiyor, vergisini veriyor, her seviyedeki seçilmiş ve atanmışların maaşları ödeniyor. Tabii ki karşılık olarak da hizmet bekleniyor. Karacabey Belediyesi bu konularda özelikle tüm dünyayı kasıp kavuran bu pandemi döneminde dere kenarındaki bu pis görüntüler ile ilgili niye hiçbir çalışma yapmıyor, ya da niye yapmak istemiyor? Bu görüntüler Karacabey’e hiç yakışmıyor. Karacabey sadece heykel ve civarından ibaret değildir! Bu konuda Karacabey Belediyesi’ni İYİ Parti olarak göreve davet ediyoruz.

Taşıyla toprağıyla bizim olan ilçemizin sorunlarını İYİ Parti Karacabey İlçe Teşkilatı olarak her daim gündeme getirmeye ve vatandaşlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.