CANAN EKİNCİ YILMAZ’IN İLK KİTABI OKUYUCUYLA BULUŞTU!

Gazetemiz’in Köşe Yazarlarından Karacabey’li Canan Ekinci Yılmaz’ın ‘Anlat Canan Anlat’ adlı kitabı okuyucularıyla buluştu.
“Dünyaya başka bir gözle bakanlar zenginleştikçe zenginleşiyor. Bu kitap benim penceremden görünenleri anlatıyor sizlere. Önce kanatlarını hafifçe araladığım, sonra da sonuna dek açtığım penceremden…” diyen Yazar Canan Ekinci Yılmaz’ın Dorlion Yayınevi’nden çıkan ilk kitabı satışa sunuldu.
05 Ekim 2010 tarihinde Karacabey Meltem Gazetesi ile köşe yazarlığına ilk adımını atan Yılmaz, 9 yıl boyunca 970 yazı yazdı. Deneme tarzı kaleme aldığı yazılardan harmanlama yapan Yılmaz’ın, damak tadına doyum olmayan bu güzel ürünleri, “Anlat Canan Anlat” başlığı altında topladığını görüyoruz.
Canan Ekinci Yılmaz’n, büyük emeklerle hazırlanan 304 sayfalık güzel kitabını okuyucular, insancilkitap.com adresinden elde edebilecek.
Yazıları, Bursa’nın yazılı ve görsel haber siteleri; Gazetem, Kent Gazetesi, Bursapost, Radikal Blog, Milliyet Blog, Blogspot, Bursaport ve Medium’da yayımlanan Canan Ekinci Yılmaz, istek olması durumunda memleketi Karacabey’de imza günü düzenleyebileceğini söyledi.
Yazarlığı çok sevdiğini dile getiren Canan Ekinci Yılmaz, ilk kitabının tanıtımıyla ilgili önceki gün kaleme aldığı, “Bir Kitap Hikâyesi” başlıklı köşe yazısı sitemizde…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.