Cahide Kırlağaç Anaokulu’na Belediye desteği

*Geçici kabul onayının verilmesi halinde okulun 14 Eylül 2012 tarihinde hizmete açılacağı belirtildi.

Karacabey Fevzipaşa Köyü’nden Yardımsever İşadamı Ulvi Kırlağaç’ın, Gazi Mahallesi Yeni Camii karşısında annesinin adına yaptırdığı “Cahide Kırlağaç Anaokulu”nun önümüzdeki eğitim ve öğretim dönemine kazandırılmasına sayılı günler kaldı.

5 derslikle ve 125 öğrenciye hizmet verecek olan Cahide Kırlağaç Anaokulu, “Geçici Kabul Onayı”nın verilmesi durumda Karacabey’in kurtuluş günü olan 14 Eylül’de hizmete girecek.

Yardımsever İşadamı Ulvi Kırlağaç, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Cahide Kırlağaç Anaokulu’nun bu özelliğiyle Karacabey’de olduğu gibi Bursa'da da bir ilk olacağına dikkat çekti.

Okulun çevre düzenlenmesi konusunda Belediye ekipleri tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdür Vekili Talih Düzgören, okulun bahçesinin iç ve dış kısmının en ince ayrıntısına kadar düzenlendiğini söyledi. Belediye ekipleri okulun iç kısmını temizlerken, dış kısmında da çevre düzenlenmesi için yoğun uğraş veriyor.

Anaokul’un çok güzel bir görünüme kavuşacağını dile getiren Ulvi Kırlağaç, “Karacabey için son derece önemli olan ve uzun yıllar eksikliği hissedilen okul öncesi eğitim konusunda büyük bir boşluk doldurulmuş olacak. Böyle bir hizmeti Karacabey'e kazandırmaktan dolayı çok mutluyum. İnanıyorum ki, burada eğitim gören öğrencilerimiz, Karacabey'e ve ülkemize yararlı bireyler olarak yetişecek. Okulun yapım aşamasından bu güne kadar bize destek olan Kaymakamlığa, Belediye'ye, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne çok teşekkür ediyorum” dedi.    

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.