ÇAĞKARDER’den burs müjdesi!

Karacabeyli olan ihtiyaçlı üniversite öğrencilerinin eğitimine destek:

İstanbul’da yaşayan Karacabeylilerin 2010 yılının Nisan ayında kurduğu Çağdaş Karacabeyliler Derneği (ÇAĞKARDER), eğitime destek amacıyla 01 Ocak 2012 tarihinden itibaren öğrencilere burs vereceğini duyurdu.

            Konuyla ilgili bilgi veren Çağdaş Karacabeyliler Derneği Sekreteri Semin Ayral, İstanbul ya da farklı bölgelerde üniversitelerde okuyan ihtiyaçlı öğrencilere destek olmak istediklerini söyledi.

            Derneğin Atatürkçü gençlerin eğitimine katkıda bulunmak gibi kuruluş amacı olduğuna değinen Ayral, burs desteğinden yararlanmak isteyen gençlerin www.cagkarder.com internet adresinde yer alan formu doldurmalarının yeterli olacağını belirtti.

            Başvuruları beklediklerini kaydeden ÇAĞKARDER Sekreteri Semin Ayral, “Nisan 2010 tarihinde 14 kurucu üyemizin bir araya gelmesi ile kurulan derneğimiz, ihtiyaçlı üniversite öğrencilerimize burs vererek onların eğitimine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Bizler Karacabey’li, Karacabey’de yaşamış ve şu anda İstanbul’da yaşayan dostlar olarak hizmet amacıyla ve bu kıvançla göğsümüzü kabartmaya kararlıyız. Bunun için yol açmaya ve bu yolda bizimle birlikte yürüyecek dostlarımıza ulaşmaya başladık. Karacabeyli hemşerilerimiz de internet sitemizi takip ederek haberleri sıcağı sıcağına alabilir” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.