”Büyümix” şimdi de muzlu!

SÜTAŞ’ın eşsiz formülünü doğal meyve püresiyle birleştiren lezzet dolu Büyümix muzlu artık raflarda!
SÜTAŞ’ın benzersiz formülünü doğal meyve püresi ile birlikte renk renk lezzet küplerine sığdıran Büyümix yepyeni bir lezzet ile daha çocuklarla buluşuyor: Büyümix Muzlu.
Büyümix Muzlu, protein, kalsiyum, B2, B12 vitaminleri ve fosforun dengeli birleşi-minden oluşan doğal içeriği ile çocukların gelişimini destekliyor. Sağlıklı ve doğal gelişim için Türkiye’nin süt ürünleri uzmanı SÜTAŞ güvencesini tercih eden tüm annelerin en büyük yardımcılarından biri olan Büyümix, çocuklar için de benzersiz lezzetin rengarenk küpler ile buluştuğu eğlenceli bir maceranın kapılarını açıyor.
Çilek, Muz, Orman Meyveli, Elma-Armutlu ve Şeftali-Kayısılı çeşitleri ile sağlıklı beslenmeyi eğlence haline getiren Büyümix ailesinin en yeni üyesi olan Büyümix Muzlu, lezzeti kadar faydaları ile de annelerin dikkatini çekiyor.
SÜTAŞ güvencesi ve kalitesi ile üretilen Büyümix’lerden günde 2 küp yiyen çocuklar sağlıklı bir gelişim için gereken besin öğelerinin önemli bir bölümünü almış oluyor. Büyümix, büyüme ve gelişme için gerekli olan enerjinin sağlanmasına da yardımcı oluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.