Büyükşehir’den Karacabey’e yol

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karacabey’de yapılan 4 kilometrelik yol ilçe trafiğine nefes aldırdı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile birlikte ilçeye değer katan çalışmaları yerinde inceledi. Altepe, 17 ilçede her köşede çalıştıklarını ifade ederek, “Yıllardır beklenen yatırımlar artık yapılıyor. Karacabey’in en önemli bölgelerinden Yeniköy ve boğaz bölgesi, Bayramdere ve boğazımız, Marmara’nın da en güzel sahillerinden… Bursalıların yazı geçirdiği bu prestijli bölgede, Yeniköy ve Malkara arasındaki ana caddede yol oldukça bozuktu ve büyük sıkıntı oluşturuyordu. Yılların beklentisi olan bu çalışma da Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleşti. 4 kilometrelik Yeniköy – Malkara yolu tamamlandı ve halkın istifadesine sunuldu” diye konuştu.

Başkan Altepe, ilçedeki bütün yolların düzenlenmesi için Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalıştığını sözlerine ekledi.

“Karacabey’de 5 yılda yapılamayan yol, büyükşehir ile 1 yılda yapıldı”

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da ilçeye desteklerinden dolayı Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Özkan, Karacabey’in yüzünün Büyükşehir Belediyesi ile güldüğüne değinerek, “Büyükşehir’in büyük gücünü ve imkanlarını yanımızda güçlü bir şekilde hissetmeye başladık. Yeniköy Malkara yolu yaklaşık 30 – 40 yıldan beri yapılmayan ve vatandaşların sıkıntı çektiği bir yoldu. Yeniköy, bir tatil bölgesi. Buraya gelen tatilciler de bu sıkıntıyı çekiyorlardı. Büyükşehir’in destekleriyle 4 km’lik çok güzel bir yol yapıldı” dedi.

Karacabey’in köyleri ile tarlalar arasındaki bağlantı yollarının da yapıldığına işaret eden Özkan, “Büyükşehir’in hizmet sağanağı ilçede güçlü bir şekilde devam ediyor. Karacabey’de 5 yılda yapılamayan yol, Büyükşehir ile 1 yılda yapıldı. Bu da vatandaşların ilçe ve Büyükşehir Belediyesi’ne olan güvenine bir kez daha artırdı” ifadesini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.