“Büyük değişimlere hazır olun”

Başkan Ali Özkan, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen çalışmaları denetledi:

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Yardımcısı Mehmet Vural ile birlikte çalışmaları denetleyen Başkan Ali Özkan, ilçe halkının kısa zamanda büyük değişimlere şahit olacağını söyledi.
Başkan Ali Özkan denetimlere, şehir içinden yeni hastaneye bağlanan Üçkuyular Caddesi üzerindeki orta refüj ışıklandırma çalışmalarından başladı. Burada konuşan Başkan Ali Özkan, “Hastane ile birlikte artan trafik yoğunluğu, akşam saatlerinde tehlike arz etmeye başlamıştı. Bu nedenle Belediye ekiplerimiz kısa bir zamanda ışıklandırma çalışmalarına başladı. Özellikle ambulans geçişlerinde kritik bir nokta olan hastane kavşağı bu yönden bir nebze olsun rahatlamış olacak” dedi.
Ardından ova köyleri yolundaki asfaltlama çalışmalarını denetleyen Başkan Ali Özkan, görevlilerden bilgi aldı.
Başkan Ali Özkan buradan, Büyükşehir Belediyesi tarafından stadın bulunduğu alana yapılan yeni spor kompleksi inşaatına geçti. İlçe stadyumu, kapalı spor salonu, tenis kortu ve Mihaliç Parkı’nı içerisine alan adanın, Karacabey’de sporun kalbinin attığı bir yer olduğunu belirten Başkan Ali Özkan, “Karacabey, spor ve sosyal yaşamı ile de adından sıkça söz ettiren bir ilçe olacak” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.