Bursaspor Futbol Okulu açılıyor!

6 ile 14 yaş grubu öğrencilere büyük hizmet:
Karacabey Gençlerbirliği Karakaşlar Halı Saha Tesisleri, ilk ilke imza atarak, Bursaspor Futbol Okulu’nu hizmete açıyor.
            Heyecan uyandıran çalışmada 6 ile 14 yaş grubu öğrencilere yönelik profesyonel eğitim verilecek. Yeşil-Beyaz renklere gönül veren çocuklardan yeni Cengizler, Kadirler, Dadalar, Metinler, Kenanlar, Volkanlar, İlkerler ve bunun gibi Bursaspor’a hizmet veren yıldızlar yaratmak amaçlanıyor.
            Bursaspor Kulübüyle diyalog içinde verilecek eğitimler tamamen profesyonelce sunulacak. Klimalı ortamda, sinevizyon gösterimiyle, sağlık ve gıda beslenme uzmanları gözetiminde yapılacak eğitimlerde, futbol oyun kuralları ve uygulamalı dersleriyle öğrencilere dört dörtlük bir hizmet verilecek.
            Hakem ve Rehber Öğretmenler eşliğinde Bursaspor malzemeleriyle Gençlerbirliği Karakaşlar Halı Saha Tesisleri’nde verilecek eğitimler büyük ses getirecek.            Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda da ahlaklısını severim” ilkesiyle sunulacak hizmetle ilgili bilgi almak isteyenlerin Bursasporlular Derneği, Ay-Ay Büfe ile 0544 276 60 56 ve 0533 764 84 41 numaralı telefonlardan ulaşabilecekler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.