Hunharca işlenen cinayetler unutuldu mu?

1 yıl geçti ancak, tek bir ipucu bulunamadı:
Karacabey’de Temmuz ve Ekim 2008’de Taşlık Köyü ile Boğaz Yolu üzerindeki bir Akaryakıt İstasyonu’nda işlenen cinayetlerin hala aydınlanamaması endişe yaratıyor.
            Hunharca işlenen cinayetlerin üzerinden 1 yıl geçmesine karşın en ufak bir ip uçunun bulunamaması dikkat çekti. Durumu hayretle karşıladıklarını dile getiren cinayet kurbanlarının yakınları, “Karacabey gibi bir yerde bu iki cinayet çözülemiyorsa, ortada büyük bir sorun var demektir. Yoksa bu iki cinayetin hiç aydınlanmayacak mı? Konuyla ilgili hiçbir araştırma yapılmıyor mu?” diyerek tepkisini ortaya koydu.
            Taşlık Köyü’nde Cevdet Dursun’un (71) köy çıkışındaki evinin 300 metre uzağında başıboş köpekler tarafından parçalanmış olarak bulunan cesedi ile Boğaz Yolu üzerindeki bir Akaryakıt İstasyonu’nda pompacı olarak çalışan Hasan İnecikli (48) ve Emrullah Uzer (40)’in, av tüfeği ile öldürülmesi olaylarının hala aydınlatılamaması kafalarda soru işaretleri bırakıyor.
            İşlenen iki cinayetin ardından öldürülen şahısların aileleri perişan olurken, hala bir sonuç alınamaması büyük tepki topluyor. İki cinayetle ilgili de yapılan incelemelerde herhangi bir bulguya rastlanılmaması aileleri çok üzdüğü belirtiliyor.
            Cinayetlerin soğumaya terkedildiğini dile getiren aileler, “İnanılacak gibi değil. Nasıl oluyor da, insanlık dışı işlenen iki cinayet aydınlanamıyor. Bu iki cinayet de, profesyonelce mi işlendi? Anladığımız kadarıyla artık araştırma da yapılmıyor. Yüreğimiz hala ilk günkü gibi yanıyor. Katil ya da katillerin bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Bu işin peşi lütfen bırakılmasın. Sevdiklerimizin kanı yerde kalmasın” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.