Bursa’nın yükselen değerisiniz!

Bursa Kent Konseyi Başkanı’ndan Karacabeyliler Derneği’ne ziyaret:
Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, yaptığı açılış konuşmasında geçtiğimiz günlerde ebediyete uğurlanan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kurucu Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda KKTC Türk Mukavemet Kurulu Başkanı olan Rauf Denktaş'a rahmet yakınlarına ve tüm Türk ulusuna başsağlığı dileyerek başladı.
Başkan Ceylan ayrıca, geçtiğimiz hafta içinde dernek yönetim kurulu üyesi ve Bursa'nın tıp ve siyaset alanında parlayan yıldızı olan Mustafa Esgin’in ablasına rahmet ve tüm sevenlerine de baş sağlığı diledi.
Başkan Ceylan, Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin Başkanı ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı Başdanışmanı olan Mehmet Semih Pala'yı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Bursa Karacabeyliler Derneği’nin üç aylık kısa zaman diliminde örnek bir misyon üstlenircesine önemli projelere imza attığını kaydeden Kent Konseyi Başkanı Pala, “Karacabeyliler Derneği, Bursa’da gündemde olan tek dernektir. Bu oluşuma katkıda bulunan başta Dernek Başkanı Yüksel Ceylan ile yönetim kurulu üyelerini kutluyorum. Türkiye’de artık batıdaki gibi siyasi oluşumlar kahve köşelerinde değil, sivil toplum örgütleri olan derneklerde konuşuluyor ve yön veriliyor. Bu başarı inanıyorum ki sizleri tüm platformda üst seviyelere taşıyacaktır. Karacabeyliler derneğini yüklenmiş oldukları bu misyondan dolayı bir kez daha kutluyorum” dedi.
Ardından Bursa Kent Konseyi’nin bir yıl içinde yaklaşık 3 bin 200 projeyi hayata geçirdiğini ve yaptığı etkinliklerle de Türkiye’nin en etkin büyükşehir belediyeleri arasında yer aldığını belirten Mehmet Semih Pala, projelerle ilgili geniş çaplı bir sunum yaptı.
Dernek Başkanı Yüksel Ceylan ise, şu anda Karacabeyli olup da Bursa’da oturan 44 kişiyi talepler doğrultusunda çeşitli fabrika ve iş yerlerine yerleştirmekten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.
Ceylan, “Halen iş arayan kardeşlerimize kucak açarak, çeşitli iş dallarında olmak üzere 20 kişiye iş imkanı vardır. Bu konuyla ilgilenen insanlarımız varsa derneğimizle irtibata geçebilirler. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Bundan sonra da insanlarımıza sahip çıkıcağız” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.