Bursa Tarım Fuarı kapılarını açıyor!

 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; Tarım Fuarının Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği işbirliğinde düzenleneceği bildirildi.

Fuara ayrıca T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Bursa İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Bursa Ziraat Odası, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Bursa İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın büyük destek verdiği kaydedildi.

BURTARIM 2012, Bursa 10. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 5.Uluslararası Hayvancılık Ekipmanları Fuarının 26 – 30 Eylül 2012 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirileceği belirtilirken, tüm üreticilerin davetli olduğu açıklandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.