Bursa Çocuk Üniversitesi, Uyum Haftası’na başladı

Bursa Çocuk Üniversitesi, 2013-2014 Eğitim-Öğretim hayatına uyum haftası ile merhaba dedi.  Sabahın erken saatlerinde Bursa Çocuk Üniversitesi'ne gelen minikler, oldukça heyecanlıydı. Velileri ile birlikte okula giriş yapan öğrenciler,  Miki Mause kahramanı ile karşılaşmanın sevincini yaşadı. 

Bursa Çocuk Üniversiteli öğrenciler, “Hoşgeldin Pastası”nın tadına bakarken, veliler ise onlar için hazırlanan ikram köşesine yöneldi.

Bursa'da bir ilk olmanın haklı gururunu yaşayan Bursa Sınav Eğitim Kurumları Kurucusu Sayın Gıyasettin Bingöl, eğitim öğretim hayatına yeni bir bakış açısı getirdiklerini söyleyerek Bursa Çocuk Üniversitesi ile ilgili kısa bir bilgi verdi. Bingöl, “Bursa Çocuk Üniversitesi, çocukların hayal güçlerini aynı zamanda merak ve keşfetme duygusunu ön planda tutarak kuruldu.  Öğrencilerin “Dünya Vatandaşı” olma yolu açarak “Çift Dilli Eğitim Hizmeti” sunmayı amaçlayan Bursa Çocuk Üniversitesi, veliler için de alternatif olma görevini üstlendi. Bursa Çocuk Üniversitesi, iş hayatının yoğun temposu içinde çocuklarına yeterince vakit ayıramadığını düşünen ebeveynlerin yüreğini rahatlatmak için yola çıktı. Bursa Çocuk Üniversitesi'nin kapıları 7/24 açık.” dedi.

Bursa Sınav Koleji Genel Koordinatörü Binnur Hayal,  2013-2014 Eğitim-Öğretim hayatına uyum haftası süreci ile yoğun bir giriş yaptıklarını belirtirken sözlerine şöyle devam etti. “Öğrencilerimiz için çok özel alanlar hazırladık. Müzik ve el sanatları becerilerini ortaya çıkarabilmeleri için  “Sanat Odaları”,  kendi yemeklerini yapabilecekleri “Foody” bölümü, zekalarını keşfedebilecekleri “Akıl Oyunları” köşesi, matematiği oyunla sevebilecekleri “Mathazone Forest” sınıfları, öğrencilerimizi bekliyor” dedi.

Bursa Çocuk Üniversitesi, uyum haftasının ilk gününde veliler tarafından beğeni ile karşılandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.