Bursa Beton, sektör ile buluştu

Kurulduğu günden bugüne kaliteli hazır beton üreticisi olmayı kendine hedefleyen Bursa Beton, paydaşlarıyla iletişimini güçlendirmek, yenilikleri sektör profesyonelleriyle paylaşmak, hazır beton sektörünü değerlendirmek ve müşterilerinin ürün ve hizmet kalitesiyle ilgili değerlendirmelerini almak amacıyla planladığı 2015 yılı sektör buluşmalarının ikincisini Karacabey’de gerçekleştirdi.
Bugün itibariyle Güney Marmara’nın beton ihtiyacının yüzde 50’sini karşılayan Bursa Beton, 2014 yılında toplam iki milyon dört yüz bin metreküp beton üretimi gerçekleştirdi. Ülke genelindeki büyümesini ve coğrafi yayılımını dengeli biçimde sürdüren şirket, Bursa, Kütahya, Yalova ve Bandırma’da kurulu 15 tesiste, tam otomasyonlu 18 beton santrali, 3’ü sabit 53 beton pompası, 200 transmikser ile hizmet veriyor.
Gerektiğinde 24 saat kesintisiz hizmet veren Bursa Beton, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle yeni yılda paydaşlarıyla daha yoğun iletişim halinde olmayı hedefliyor. Bu kapsamda Karacabey’de, bayileriyle işbirliği içinde gerçekleştirdiği sektör buluşması, müteahhitler, inşaat mühendisleri, usta ve kalfalardan yoğun ilgi gördü.
Pazarlama Müdürü Osman Düşmez’in dünyada ve ülkemizde hazır beton sektörünün değerlendirmesiyle başlayan programda Kalite Kontrol Müdürü Levent Sevin, hazır betonun doğru kullanımının önemi, hatalı kullanımlardan doğan sıkıntıların yüklediği sorumluluklar, şirketin gerçekleştirdiği yoğun ar-ge çalışmaları ve bu çalışmalar sonucunda ortaya çıkan yenilikler, yeni ürünlerle ilgili bilgi paylaşımında bulundu.
Soru cevap bölümünün ardından hep birlikte yemek yiyerek sohbet etme imkanı bulan katılımcılar, Bursa Beton yöneticilerine öneri ve isteklerini de dile getirdiler.
Özellikle yüksek katlı yapılarda beton kalitesinin önemine vurgu yapan Levent Sevin, tüm sektör profesyonellerinin beton tercihi sırasında dikkat etmeleri gereken noktaları da sektör profesyonellerine hatırlattı. Bursa Beton Sektör Buluşmaları, yıl boyunca tesislerinin bulunduğu il ve ilçelerde devam edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.