Bugün 23 Nisan; çocukların bayramı!

Karacabey ve ülke genelinde bugün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ coşkusu yaşanacak. Karacabey Kaymakamlığı kutlama programını kamuoyuyla paylaştı. 99. yılı kutlanacak olan dünyadaki tek çocuk bayramı 23 Nisan programı kapsamında dün Cumhuriyet İlkokulu Kaymakamlığı, 14 Eylül Ortaokulu Belediye Başkanlığı’nı, Hacı Ahmediye Onur İlkokulu Cumhuriyet Başsavcılığı’nı ve Adnan Menderes Ortaokulu da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Günün anısına makam koltuğuna oturan öğrenciler, bir günlüğüne temsili olarak Karacabey’i yönettiler.
23 Nisan Bayramı, bugün de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam edilecek. İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan günü saat 09.30′da Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapılacak. Ardından saat 10.00′da Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde resmi kutlama etkinliği düzenlenecek.
Okul bahçesindeki program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin tarafından açılış konuşması gerçekleştirilecek. 23 Nisan kutlamaları daha sonra çeşitli etkinlik ve gösterilerle devam edecek.
Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ şenliklerine tüm ilçe halkının davetli olduğunu duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.