BU KURULLARDAN TÜRKİYE’MİZE YARARLI ÇÖZÜM ÇIKMAZ

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Cumhurbaşkanlığına bağlı 9 kurul oluşturuldu. Amerikan kamu politikası anlayışının özentisi olan bu kurulların Türkiye’miz için politika üretmesi ya da üretebilmesi olasılık ve olanak dışı. Akp Milli ve yerli diyor sürekli ama bunlar ne ne Milli ne yerli. Kimler var kimler ?
Fetö gazete ve dergilerinde yazı yazanlar mı istersiniz !
Yeni anayasa heveslileri mi istersiniz !
Alevi düşmanları mı istersiniz !
Sanatçı görünümlü rantçı mı istersiniz !
Barzani tutkunu olan mı istersiniz !
İrticacı mı istersiniz !
Atatürkümüze hakaret eden dergide yazan mı istersiniz !
Tekmili birden bu kurullarda….
. . . . . . . .
İlnur Çevik; Barzani hayranı. İkinci İsrail yani Kürdistan ‘ı tanımak sıkıntı yaratmaz diyebilen güdümlü bomba.
Adnan Tanrıverdi; irticai faaliyetleri nedeniyle TSK’dan ihraç edilmiş. Cemaat ve tarikatlara çok yakın. Suriye ve Libya’da ılımlı etiketli terörist grupları eğitmek için SADAT kurduruldu, kendisine!
Pr. Burhan Kuzu; canı sıkıldıkça yeniden anayasa yapalım açıklamaları ile ünlü !
Şükrü Karatepe; 1976-1978 yılları arasında Milli Kültür Vakfı aracılığıyla Exeter Üniversitesinde Abdullah Gül ve Fehmi Koru ile öğrenim gördü. Exeter Üniversitesinden , İngiltere Kraliçesine bağlılık yemini etmeden mezun olunamıyor. Şimdi Yerel Yönetim Politikalar Kurulunda görevli.
Pr. Beril Dedeoğlu; Güvenlik ve Dış Politikalar Kuruluna atandı. Samanyolu Tv’de program yaptı. Todays Zaman’da yazı yazdı . 15 Temmuz sonrası görevden alınan bazı isimleri Ege Üniversitesine geri aldı.
Pr. Yavuz Atar; Aydınlık, Eğitim ve Öğretim Politikaları Kuruluna atandı. Hakkında “kripto fetöcü” şikayetleri var. Fetö yayınevi Mimoza Yayınlarına ortaklığı çıktı.
Ahmet Gündoğdu; Alevi düşmanı. Alevi çocukların İmam-Hatip’e gitmesinin koşul olması gerektiğini savundu. “Fethullah Hoca cemaatinin Türkçe Olimpiyatları ve Türk okullarıyla yaptığı hizmetlerin tartışmaya açılmasını doğru bulmuyoruz. Bu hizmetlere destek olamayanlar bari gölge olmasınlar ” diyerek Gülen cemaatini kutsadı. Akp’ye yakın Memur-Sen’in başkanlığını yaptı.
Pr. İskender Pala; kapatılan Zaman gazetesi yazarlarından. Kültür ve Sanat Kurulu’nda!
Hülya Koçyiğit; damadına tanınan ayrıcalıklar sonrası Akp’ye bağlılığı arttı! Oda Kültür ve Sanat Kurulunda !
Orhan Gencebay; o oğluna yapılan ayrıcalıklar sonrası akil adamlığında (!) etkisiyle Akp’ye bağlılığı artanlardan. Oda Kültür ve Sanat Kurulu’nda!
Pr. Mehmet Çelik; Bilim Teknoloji ve Yenilik Kurulu’nda! Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu ve Bağımsızlık Savaşının Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk ‘e hakaret içeren yazılarla dolu “Derin Tarih” adlı paçavra derginin yazarlarından!
Korkmaz Karaca; her devrin adamı desek yeridir. Anavatan Partisine yakın Arı Grubunda ortaya çıktı. Cem Boyner’e transfer oldu. Mustafa Sarıgül’ün yanına geçerek Chp’ye geldi. Deniz Baykal’a yaklaşarak Parti Meclisine girdi. “Baykal’ın Prensi” olarak lanse edildi. En son rabia işareti yaparken Akp Genel Başkanıyla olan fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı!
GERÇEKTEN MİLLİ HÜKÜMET DÖNEMİNE YAKLAŞIYORUZ!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.