Bu günleri gören tek lider Muhsin Yazıcıoğlu’dur!

Turan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun şu anki BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal'la birlikte dönemin 2. Komutanı Çevik Bir'le bir araya geldiğini ve Çevik Bir'in Yazıcıoğlu'na “Türkiye, İran olmayacak” yazılı bir not gönderdiğini belirten Bülent Turan, “Bunun üzerine Muhsin Yazıcıoğlu da not kağıdının arkasına anında şu cevabı yazıyor; 'Türkiye'nin Suriye olmasına izin vermeyeceğiz.' diyerek not düşmüştür.
Kimse sanmasın ki, Büyük Birlik Partisi iktidara gelirse İran gibi dini zorluluklar getireceğini düşünmesin. Bizim ne haddimize. Din için insanlarımızı zorlamak olmaz. Rabbimiz, Peygamber Efendimizle dinimizi bizlere iletti. İsteyen uyar, istemeyen uymaz. Ancak, kimse kimsenin hakkına taciz edemez” diye konuştu.
İlçe Başkan Yardımcısı Bülent Turan, BBP olarak idamın teröristler ve tecavüzcüler için geri gelmesini istediklerini vurgulayarak, “Terör ve tecavüz suçları için idam istiyoruz. Bu dünyada her şey para değildir. Halkımıza bir kez daha sesleniyoruz; İslam coğrafyası içerisinde tüm insanlar kardeşimizdir. Onları savunacak olan da bizleriz.
Muhsin Yazıcıoğlu başkanımız, 25 Mart 2009'da vefat etti. Halkımız, 25 Mart 2009'dan bu yana Türkiye Cumhuriyeti'nin başına neler geldiğini ve Muhsin başkanımızın mecliste milletvekili iken bile neler yapabildiğini anlayabilecek” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.