“Böyle bir devlet zihniyeti görmedik”

Belediye Başkanı Ergün Koç, hükümetin politikalarını sert bir dille eleştirdi:
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Ergün Koç, hükümetin politikalarını eleştirerek, “Böyle bir devlet zihniyeti görmedik” dedi.
Belediye Başkanı ve yeni dönem Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç, ekibiyle birlikte Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileriyle buluştu.
KTSO toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Başkan Koç, ilçe sorunlarının yanı sıra hükümetin politikalarını eleştirdi. TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz’a hükümet tarafından başlatılan karalama kampanyasını şiddetle kınadığını bir kez daha dile getiren Koç, yıllarca devletin üst kademelerinde çalıştığını belirterek, “Böyle bir devlet zihniyeti görmedik. Onca yıl devletin teşvikleriyle ilgilendim. Yeri geldi katrilyonlarına imza attık. Önemli kararlar ve kanunlar hazırladık. Ancak bizim dönemimizde böyle bir devlet terbiyesi görmedik. ‘Şunu görme, bunu gör’ zihniyeti ile hiç karşılaşmadık. Olanları anlatmaya gerek yok. Umuyoruz bu seçimler birilerine halkın tokadı olacaktır” ifadelerine yer verdi.
KTSO Başkanı Naci Güncü, ilçede yapılan yatırımları ve hizmetleri yönetimi ile birlikte değerlen-dirdiklerini belirterek hazırladıkları raporu Başkan Koç’a teslim etti. Raporda KTSO yönetiminin tespitleri ve bazı konularda çözüm önerilerinin yer aldığını belirten Naci Güncü, seçimlerin Karacabey için hayırlısı olmasını belirterek Başkan Koç’a çalışmalarında başarı diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.