Tayfur, pazarcılar ile buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, bazı siyasi parti mensuplarının pazaryeri projeleri üzerinden kendilerine çamur atmaya çalıştığını ileri sürdü.
MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, ekibiyle birlikte pazaryeri esnafları ile bir araya geldi. Bazı siyasi parti mensuplarının esnaflara, “Ayhan Tayfur seçilirse pazaryerini başka yere taşıyacak’ şeklinde yanlış bilgi verdiği belirten Tayfur, kimsenin mağdur edilmeyeceğini söyledi.
Pazaryeri esnafları ile buluşan Ayhan Tayfur, “Bazı siyasi parti mensuplarının, pazaryeri projemiz hakkında esnafımızı yanlış bilgilendirdiğini ve pazaryerini başka yere taşıyacağımızın söylendiğini öğrendik. Pazaryerimizi başka bir yere taşıma düşüncemiz kesinlikle yoktur. Seçimi kazandığımız takdirde, esnafımızla bir araya gelerek değerlendirmede bulunacağız. Esnafımızın çoğunluğu onay verirse, pazaryerinin altına kısa sürede bir otopark yapacağız. Üzerini yağmur ve rüzgârdan etkilenmeyecek şekilde kapatacağız. Hiçbir esnafımızı yerinden etmeden, hak kaybı yaşatmadan ve para almadan, pazaryerimize güzel bir görünüm kazandıracağız. Esnaflarımızın çoğunluğu otopark düşüncemizi kabul etmezse, mevcut sıkıntıları giderip, aynı haliyle esnafımızın istifadesine bırakacağız. Belediyecilik anlayışımızda insanlarımızı sıkıntıya sokacak, onları mağdur edecek düşüncemiz kesinlikle olmayacaktır. Felsefemiz, halka hizmet, Hakk’a hizmettir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.