Borsa’dan Müftü’ye “Hoş geldiniz” ziyareti

Eski Müftü Osman Şen'in Bursa'ya atanmasının ardından yerine görevlendirilen Kastamonu Tosya Müftüsü Hikmet Yazıcı’yı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, Meclis Başkanı Halit Elbir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celali Kavaz, Yönetim Kurulu Üyesi Vahap Aka ve Genel Sekreter İbrahim Temel ziyaret etti.

Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, her zaman olduğu gibi bundan sonra da İlçe Müftülüğü’nün yanında oldukları mesajı verdi.

Karacabey Ticaret Borsası olarak konferans salonlarını ücretsiz olarak her zaman İlçe Müftülüğü’nün hizmetine sunmaya hazır olduklarını belirten Bertan, ellerinden gelen her türlüyü katkıyı sağlayacaklarını kaydetti.

İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı ise, Ticaret Borsası hakkında güzel duyumlar aldığını belirterek, eski Müftü Osman Şen’den bilgi aldığını ifade etti. Ziyaretlerinden dolayı Ticaret Borsası yöneticilerine teşekkür eden Müftü Yazıcı, ilçedeki her kurum ve kuruluşla başarılı çalışmalara imza atmak istediklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.