Borsa’da yeni dönem

Borsa’da yeni dönem
*Geçen hafta 14 kişilik meclisini belirleyen Ticaret Borsası, dün 5 kişilik yeni yönetim kurulunu ve meclis başkanını seçti.
Karacabey Ticaret Borsası’nda 27 Ocak 2009 tarihinde yapılan “Organ Seçimleri”nin ardından belirlenen 14 kişilik meclis, dün görev dağılımını yaptı.
İlçe Seçim Kurulu gözetimindeki seçimler sonunda, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Ekrem İşcan, Meclis Başkanlığı’na ise Doğan Orhan getirildi.
Görev dağılımı şu şekilde oluştu; Meclis Başkanı Doğan Orhan, Meclis Başkan Vekili Cemal Erdem, Katip Üye Özden Kondu ve Üyeler: Necdet Gerçik, Nusret Yıldız, Tuncer Oskay, Halit Erbil, Çetin Oruç, Kenan Trakoğlu.
Ekrem İşcan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Bertan, Sayman Üye Mehmet Durmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Celali Kavaz ile Vahip Aka.
Görev dağılımı sonrasında bir açıklama yapan Meclis Başkanı Doğan Orhan ve Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem İşcan, kendilerine destek veren tüm üyelere teşekkür ederek, “Ticaret Borsası’nın daha etkin hizmet verebilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Seçim sonucu tüm Karacabey’e hayırlı olsun. Desteklerini esirgemeyen üyelerimizi utandırmamak için özveriyle görev yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştular.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.