Borsa ve Oda el ele

Karacabey Ticaret Borsası ile Ticaret ve Sanayi Odası’nın yenilenen yöneticileri önceki akşam yemekte bir araya geldi.

‘Karacabey için el ele’ sloganıyla birlik mesajı veren Başkanlar Murad Bertan ve Naci Güncü, örnek dayanışmayı sürdüreceklerini vurguladı.

Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan’ın ev sahipliğinde Borsa Restaurant’ta düzenlenen akşam yemeğine her iki kurumun meclis üyeleri katıldı. Samimi bir atmosferde geçen yemekte Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Naci Güncü, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Güncü, “Yeni dönemde de Karacabey’in çıkarları için el ele vererek birlikte çalışacağız. Geçmişte bunun en güzel örneğini sergiledik. Birçok kentin Borsa ve Ticaret Odası arasında sorunlar varken, Karacabey’in örnek dayanışmasına gıptayla bakılıyor” dedi.

Karacabey Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Murat Bertan da geride bıraktıkları seçim dönemi süresince verdikleri sözlerin arkasında olduklarını söyledi. Meclis yönetiminin yüzde 70 oranında yenilendiğini hatırlatan Bertan, önümüzdeki günlerde 16 işyerinden oluşan ‘Tahıl Çarşısı’nı hizmete açacaklarını, atıl haldeki mısır kurutma tesisini de ya çalıştıracak birilerine kiralayacaklarını ya da Bursa İl Özel İdaresi’ne iade edeceklerini kaydetti.

TOBB’un seçim sürecine de değinen Bertan, Karacabey olarak Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanında olduklarını söyledi. Murad Bertan, Bursa genelindeki oda ve borsalarla ortak hareket ettiklerini de sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.