Borsa, siyasete alet olmaz!

Meclis Başkanı Doğan Orhan, eleştirilere yanıt verdi:
Karacabey Ticaret Borsası Meclis Başkanı Doğan Orhan, ilçeye yapılması düşünülen yeni Devlet Hastanesi ile ilgili, kurumları hakkında çıkan haberleri üzüntüyle karşıladıklarını belirtti.
            Ticaret Borsası’nın siyasetin içine çekilmek istendiğine dikkat çeken Orhan, “Önceki gün basında yer alan yeni hastane yapımı ile ilgili kişi ve kuruluşlarca yapılan açıklamalar kurumumuzda derin bir üzüntüye neden oldu.
Bu konuda Yönetim ve Meclis Kurulumuz, ‘Arsamıza karşılık yer verilmesi karşılığında devredilmesi’ yönünde karar aldı. Alınan bu karar böyle olumlu iken, olumsuz bir hava oluşturulması ve kurumumuzu siyasetin içine çekme çabaları bizleri derinden üzdü.
            Bugüne kadar Belediye, Kaymakamlık ve iktidar partisi temsilcilerimizden kurumumuza konu ile ilgili bir birifing verilmedi. Ancak kurum dışında Yönetim Kurulu Başkanımıza konuşmalar yapılmakla yetinildi. Anlayamadığımız, arsa karşılığı yerimizi verdiğimiz halde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ilçemizdeki temsilciliğini yapan saygın kurumuna yönelik yıpratma çabalarına bir anlam verememekteyiz.
            Sonuç olarak; Yönetim ve Meclis Kurullarımızca konu ile ilgili Ankara’nın da görüşünü almak üzere yazdığımız yazı hakkında olumlu ve hayırlı haberler almak umudu içersinde olduğumuzu bildiririz” şeklinde açıklama yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.