Yönetim ve Meclis Kurulumuz karar verecek!

Ticaret Borsası Başkanı Ekrem İşcan, yeni hastane için istenilen arsa konusuna açıklık getirdi:
Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Ekrem İşcan, yeni hastane için kendilerinden talep edilen 13.5 dönümlük alanın Sağlık Bakanlığı’na devri konusunda yönetim ve meclis kurulunda görüşüldükten sonra netlik kazanacağını belirtti.
            Karacabey’de sağlık alanında yapılacak her türlü hizmete sıcak bak-tıklarına dikkat çeken İşcan, şifai konuşmaların doğru olmayacağını, hasta-ne yeri için yazılı bir bildirim talebinin gelmesi gerektiğini söyledi.
            İşcan, “İlçemizdeki sağlık sorunlarına kalıcı çözüm bulunmak üzere Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve İktidar partimizin çabalarıyla yeni devlet hastanesi yapılması adına bir süredir çalışmalar yapıldığını görmekteyiz. Bu çalışmalar çerçevesinde Yaş Sebze ve Meyve Hali karşısında hazineye ait 20 bin ve kurumumuza ait 13 bin 500 metrekare yerimizle birlikte 33 bin 500 metrekarelik alan üzerine yeni devlet hastanesi yapılmak istenmektedir.
           Yer talebine ait kurumumuza resmi bir yazı gelmeden önce AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu işyerime yaptığı ziyaretinde, Karacabey’e 2010 yılı yatırım programına alınarak yeni bir Devlet Hastanesi kazandırılması çabası içerisinde olduklarını söyledi. Yeni hastane için yapımı düşünülen yerde Ticaret Borsası’na ait alanın olması nedeniyle kurumumuzca bağış yapılarak, hemen devredilmesi talep edildi. Sayın Vekilimize, İlçemizde sağlık alanında yapılacak her türlü yatırıma, hizmete sıcak baktığımızı, ancak şifai olarak, ‘yeri veririz veya vermeyiz’ konusunda konuşmamın doğru olmayacağını ilettim. Kurumumuzdan istenilen yer için yazılı bir bildirim talebi gelmesi durumunda konunun Yönetim ve Meclis Kurullarımızca görüşülerek değerlendirileceğini ve bu şekilde netleşeceğini ifade ettim” dedi.    

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.