Borsa, “Akreditasyon Toplantısı”na ev sahipliği yaptı

Karacabey Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince ( TOBB ) yürütülmekte olan, “Türk Oda ve Borsa Akreditasyon Projesi”nde yer alan bölge Oda ve Borsaların katıldığı toplantıya ev sahipliği yaptı.
            Genel Sekreter İbrahim Temel, Karacabey Ticaret Borsası’nın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile İngiltere Odalar Birliği çerçevesinde sürdürülen, “Oda / Borsa Akreditasyon Sistemi”nin 6. döneminde dahil olduğunu belirtti.
            Ülke genelinde mevcut 113 Ticaret Borsası arasında belge alacaklarına dikkat çeken Temel, ilk 10’a girerek büyük başarı sağlandıklarını dile getirdi. Temel ayrıca, 2009 Aralık ayı içinde sisteme dahil edilen Oda ve Borsaların, TOBB Akreditasyon Kurul Sekreterliğince çeşitli performans değerlendirmelerine tabi tutulacağını ve bu kurumların yerinde denetleneceğini bildirdi.
            Bu çerçevede Karacabey Ticaret Borsasının ev sahipliğinde düzenlenen toplantı Çanakkale, Biga, Bandırma, M.K.Paşa, Susurluk Ticaret Borsaları ile Çanakkale, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ve Bandırma Ticaret Odası Genel Sekreterleri ile Akreditasyon Sorumlusu Personellerin katılımıyla yapıldı.
            Toplantıda 2009 yılı yıllık İş Planı ve detayları ile Stratejik Planlamanın hazırlanışında dikkat edilecek konular üzerinde fikir alışverişinde bulunulduğunu belirten Genel Sekreter İbrahim Temel, bir sonraki Akreditasyon toplantısının Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 23 Kasım 2009 tarihinde Personel Performans ve Üye Memnuniyet değerlendirmeleri konularının görüşülmesi için toplanma kararı alındığını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.