Borçlulara yapılandırma fırsatı!

*Motorlu Taşıtlar Vergisi, Trafik Cezaları, Karayolu Geçiş Ücretleri, HGS ücretleri, gümrük vergileri, SGK borçları, Emlak vergisi, Su borçları ve oda aidat borçlarının gecikme faizi ve cezaları silinerek peşin veya taksitli olarak yapılandırma imkanında son gün 31 Temmuz!

Karacabey Vergi Dairesi Müdürü Şengül Özkaya ile SGK Karacabey Şube Müdürü İsmail Güven, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Ramazan Bay ile bir araya gelerek, 18 Mayıs 2018 tarihli ve 30425 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7143 Sayılı Yapılandırma Kanunu konusunda bilgiler verdi.
Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Süzen, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Nebi Dinç, SGK Müdür Yardımcısı Osman Balcı, SGK Şefi Volkan Kışhan ile SGK Muhasebe Şefi Musa Şişli’nin de hazır bulunduğu görüşmede, esnafların söz konusu yapılandırmadan mutlaka yararlanmaları istendi.
31 Temmuz 2018 tarihinde son bulacak yapılandırma başvurusu hakkında üyelerini ve esnafları bilgilendiren Karacabey Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Ramazan Bay, “7143 sayılı torba kanunla 31 Mart 2018 tarihinden önceki Motorlu Taşıtlar Vergisi, Trafik Cezaları, Karayolu Geçiş Ücretleri, HGS ücretleri, gümrük vergileri, SGK borçları, Emlak vergisi, Su borçları ve oda aidat borçlarının gecikme faizi ve cezaları silinerek peşin veya taksitli olarak yapılandırma imkanı getirilmiştir.
Bu tür borçları bulunan üyelerimizin ve esnaflarımızın 31 Temmuz 2018 tarihine kadar ilgili kuruma başvurmaları gerekmektedir.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.