Boğaz Mahallesi’ndeki güvenlik kameraları kusursuz çalışıyor!

Karacabey Belediyesi’nden Boğaz Mahallesi’ndeki kamera sistemlerinin çalışmadığı şeklinde çıkan haberle ilgili yanıt geldi.

Söz konusu haberde bir yıldır yapılmadığı belirtilen kamera sisteminin 26 Ağustos’ta tüm sorunlarının giderilerek onarımla ilgili tutanağın muhtarlığa teslim edildiği açıklandı.

Belediye, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Haberde iddia edildiği gibi söz konusu sistem Mobese değildir. Sadece güvenlik amacıyla kurulmuş bir kamera sistemidir. Kamera sistemi Boğaz Mahallesi muhtarlığınca kurulmuştur. Ancak dış etkenler sebebiyle bozularak bir süre devre dışı kalmıştır. Meltem’de çıkan birinci haberden sonra Karacabey Belediyesi bu noktada devreye girerek 26 Ağustos 2015 tarihinde ekipleri ile kamera sistemindeki arızaya müdahale etmiş ve sorun ortadan kaldırılmıştır. Konuyla ilgili ikinci haberin yayınlandığı tarih olan 18 Eylül’e kadar hiçbir şekilde arıza bildiriminde bulunulmamıştır. 18 Eylül tarihinde muhtarlık ile yapılan görüşmede arızalı bir durumun olmadığı saptanmıştır. Boğaz Mahallesi’ndeki güvenlik kameralarının kusursuz çalıştığını kamuoyunun bilgilerine sunarız” görüşlerine yer verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.