Biz büyük bir aileyiz!

Surguç, AK Parti yönetiminde kopukluk bulunmadığını söyledi:
Karacabey AK Parti Başkanı Adem Surguç, yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Ahmet Akbaş’a bu güne verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti
            Yönetim içerisinde kopukluk olduğu şeklindeki söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Surguç, “Parti içinde herhangi bir huzursuzluk yok. Tüm arkadaşlarım sorumluluğunun bilinci içinde birlik ve beraberlik ruhundan kopmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
            Mali İşlerden Sorumlu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akbaş’ın istifasının parti içindeki sıkıntılardan değil, özel nedenlerden dolayı olduğuna değinen Surguç, bütünlük içinde olduklarının mesajını  verdi.
            Ahmet Akbaş’ın AK Parti İl Başkanlığı’na gönderdiği istifa dilekçesine değinen Adem Surguç, “İlçe yönetimiyle aramda sorun olduğu düşünceleri söylentiden ibarettir. Hiçbir şekilde sıkıntı yoktur. Parti içinde çalkantı değil, birlik ve beraberlik vardır. Kamuoyunun bunu böyle bilmesini istiyorum. Şu ana kadar partimize önemli hizmetleri geçen Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Akbaş’a teşekkür ediyorum. Kendisi ayaklarındaki rahatsızlıktan dolayı hizmetleri engellediği düşüncesiyle istifa etmek istediğini bildirdi. Biz büyük bir aileyiz. Bazen aile içinde sorunlar çıksa bile birlik ve beraberliğimiz devam eder. Karacabey’e hizmet için geldik ve her bir vatandaşımızın sıkıntısı bizim de derdimizdir. AK Parti hizmet partisidir” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.