AK Parti ilk fireyi verdi!

İlçe Başkanı Adem Surguç ile yönetim arasında büyük kopukluk olduğu konuşuluyor:
AK Parti Mali İşlerden Sorumlu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akbaş dün görevinden istifa etti.
*Mali İşlerden Sorumlu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akbaş dün görevinden istifa ederken, partideki huzursuzluğun arttığını ve ayrılmaların devam edebileceğinin sinyallerini verdi.
Karacabey AK Parti yönetiminde sular durulmuyor. AK Parti Mali İşler Sorumlusu Ahmet Akbaş, yönetimden istifa etti.
            İstifa gerekçesini, Belediye meclis üyeleri ile partililerin mali işlerdeki ilgisizliğine bağlayan Akbaş, kimseyle kişisel bir sorun yaşanmadığını söyledi.
            Ahmet Akbaş’ın istifası gündeme bomba gibi düşerken, AK Parti yönetiminin kaynamaya başladığı dile getirildi. İlçe Başkanı Adem Surguç’un, “Her şeyi ben bilirim” anlayışı içinde hareket etmesinin sıkıntı yarattığı ileri sürülürken, yönetimle arasında kopukluğun büyüdüğüne ve bu nedenle istifaların artacağı belirtildi.
            İlçe Başkanı Adem Surguç ile 25 kişilik yönetim arasındaki anlaşmazlık nedeniyle AK Parti’nin vatandaşın sorunlarına ilgisiz kaldığı kaydedildi. Adem Surguç’un Salı günleri bile partiye uğramadığına dikkat çekilirken, partinin büyük oy kaybına uğrayabileceğine vurgu yapıldı.
            İsminin açıklanmasını istemeyen bazı AKP yöneticileri, Karacabey’i 2-3 kişinin istediği gibi yönettiğini ve seçim kazanılmasından sonra vatandaşın sorunlarıyla ilgilenilmediğini ifade etti. Bu gidişle genel seçimlerde AK Parti’nin hüsrana uğrayacağı anlatılırken, parti yöneticilerine “Kukla” muamelesi yapılmaması gerektiğini kaydetti.
            Surguç’un kendi işiyle meşgul olurken partiyi ihmal ettiği ileri sürülürken, yöneticilerin ise tanınmadığı dile getirildi.
            Belediye’de yönetim eksikliği bulunduğuna değinen AK Partili bazı yöneticiler, “Bizler, herhangi bir beklenti içinde olmadık. Yalnızca, Karacabey’e hizmet için bu göreve geldik. Ancak, bizi kukla gibi kullanmak istiyorlar. Ne kendi işimize, ne de vatandaşın sıkıntılarına çare bulabiliyoruz. Hiçbir yerde tanınmıyoruz. İlçe Başkanı, işinden başka bir şey düşünmüyor. Seçimden sonra kurulan komisyonlar bu güne kadar bir tek etkinlik yapmadı. Bizler kağıt üzerindeki formaliteyi tamamlamak için bulunuyoruz. Bu gidişle büyük oy kaybına uğrayacağız. Gelinen durum bizleri oldukça üzmektedir. Eğer böyle giderse, bizlerde istifa edeceğiz” diye konuştular.            AK Parti içinde aylardır süren sıkıntı İlçe Başkanı Adem Surguç’un koltuğunu sarsmaya başladı. Konuyla ilgili il yönetiminin bugün bilgilendirileceği öğrenilirken, Surguç’un yerine yeni isim arayışlarının şimdiden başladığı ifade edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.