“Biz biriz, AK Partiliyiz”

AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol, parti kademelerinde görev yapan tüm üyeleri, aileleriyle birlikte Ramazan ayının son iftarında ağırladı. Burfaş Sosyal Tesisleri’ndeki iftara ev sahipliği yapan AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, ailesiyle birlikte konukları kapıda karşıladı.
İftar yemeğine Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın yanı sıra, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri aileleriyle birlikte yoğun katılım gösterdi. AK Partililer, Ramazan ayının son iftarında tek sofra etrafında toplanarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Programın açılışında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, katılımlarından dolayı teşkilat üyelerine ve ailelerine ayrı ayrı teşekkür etti. Birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir aile olarak başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini vurgulayan Erol, partilileriyle birlikte iftar programında bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Erol, şu ifadelere yer verdi: “Bu akşam iftar yemeğimizde özellikle ailelerimizi de davet ettik. Biliyoruz ki siyaset yapmak geniş kapsamlı ve zor bir iş. Teşkilat üyelerimiz, aileleriyle birlikte büyük bir fedakârlık örneği gösteriyor. O nedenle öncelikle bizlere destek veren ve bu gece bizleri yalnız bırakmayan parti teşkilatımızda görevli arkadaşlarımın kıymetli ailelerine çok teşekkür ediyorum. Adalet ve Kalkınma Partisi olarak bu toplumun çimentosuyuz. Bu topluma, bu ülkeye katkı sağlamamız gerekiyor. Biliyorsunuz ki, 16 Nisan’da referandum süreci atlattık. Anayasa değişikliği referandumu için oluşturulan AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’mizde görev alan tüm üyelerimize emeklerinden ve başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.
“Ramazan ayının bereketini yaşadık”
16 Nisan’dan sonra Türkiye’mizde artık gündem değişti ve yeni bir döneme geçildi. 21 Mayıs’tan itibaren de, delege olarak katılım sağladığımız yeni bir olağanüstü kongreyle, Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, tekrar partimizin başına geçti. Erdoğan, hem bizim liderimiz, hem Türkiye’nin lideri, hem de dünyanın lideri olarak ilerliyor. Akabinde de Ramazan etkinliklerimiz başladı. Tüm ekibimiz özveriyle çalışmalarını gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız Çatkapı İftar Yemekleri ile kimsesiz, yoksul ve şehit ailelerinin yanında oldu. Teşkilatımız da iftarlarda ev ziyaretlerinde bulundu. Kadın Kollarımız ise, Belediyemizin vermiş olduğu yemek programlarında yardımcı olmalarının yanı sıra, ihtiyaçlı ailelerle de iftarda bir araya geldi. Bizler de, Ramazan buluşmaları kapsamında ilçenin tüm dinamikleriyle bütünleşik bir sistem içinde çalışmak amaçlı iftar toplantıları gerçekleştirdik. Karacabey’deki basın mensupları, sivil toplum kuruluşları, vakıflar, mesleki kuruluşlar ile kamu yararına çalışan ve hemşehri dernekleri ile ayrı ayrı buluşarak, ilçemizin daha da gelişmesi ve kalkınması adına istişarede bulunduk. Elimizden geldiği kadar Ramazan ayının bereketini yaşamaya çalıştık.
“Şimdi hedef; 50+1”
Tam 12 seçim geçirmiş bir partinin neferleriyiz. Ama ne mutlu ki bu seçimlerin hepsini bir olarak atlattık ve son beş seçimi de bu ekiple gerçekleştirdik. Bugün de bu birlikteliğin fotoğrafını veriyoruz, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Karacabey için çalışıyoruz. Belediyemiz de bir yandan çalışmalarına devam ediyor. Bizler de genel merkezimizin verdiği talimatlar doğrultusunda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Türkiye’de bir sistem değişikliği gerçekleşti. Artık çok oy alan değil yüzde 50 artı 1 oy alan kişilerin ve partilerin başarılı olacağı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ‘Yeni Türkiye’ye adım attık. Temmuz ayı içerisinde de delege seçimlerimiz olacak. Okul zilleri çaldığında partimizin 6. Olağanüstü Kongre süreci başlayacak. Kutlu yürüyüşümüze hep birlikte devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın yolunda ve onun arkasında ilerliyoruz.
“Daha yapacak çok işimiz var”
Geçtiğimiz yıl 15 Temmuz’da hain bir kalkışmayla ülkemiz karşı karşıya kaldı. Bunun 15 gün sonra senesi geliyor. Hiçbir plan Türkiye’nin kalkınma sürecinin önüne geçemeyecektir. Biz her zaman uyanık olmaya devam edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Cumhurbaşkanımızın, ‘Siyasiler kendi yaşadıkları şehre yük olmamalılar, şehrin yükünü almalılar’ sözü her birimize bir işaret veriyor. Biz şehrimize hizmet eden, bu ilçenin gelişmesi, büyümesi ve zenginleşmesi için gayret edenlerden olmalıyız. Zaten AK Parti’nin tüm fertleri gayret edenlerdendir. Karacabey’de de partimizi ve Cumhurbaşkanımızı temsil edecek, daha iyi hedeflere hep birlikte yürümek ümidiyle herkese şükranlarımı sunuyorum. Yaptığımız ve yapacağımız bütün hizmetler hep birlikteliğimizin, beraberliğimizin, birbirimize olan saygı ve değerin ifadesidir. Her zaman güçlü teşkilat yapımızla bu sevgi yumağımız ve kardeşliğimiz sürecektir. Daha yapacak çok işimiz var. İnşallah bundan sonraki süreçte de enerjimizle, samimiyetimiz, gayretimizle aynı ruh ve heyecanla bu davaya hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah hizmetlerinizden razı olsun, Allah yolumuzu açık etsin.”
“AK Parti’de siyaset yapmak fedakarlık ister”
Belediye Başkanı Ali Özkan da, “Birlik ve beraberliğimize vesile olması amacıyla tertip edilen iftar yemeğine ailelerinizle birlikte katılımlarınıza ve başta ilçe başkanımız Murat Erol olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. AK Parti’de siyaset yapmak, aileleri de etkiliyor. Burası fedakarlık ve gayret isteyen bir yer. Bunun içinde ailelerden, mesailerden, işlerden, her şeyden fedakarlık yapılıyor. Bu yaptığımız çalışmalar şahıslara yönelik değil, memleketimiz, milletimiz ve inandığımız değerler ve bizden sonra gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmak içindir. Şimdiye kadar yapılan tüm gayretler bundan sonrada devam edecektir. Birlik içerisinde olmamız gerçekten çok önemli. Bizim bizden başka rakibimiz yok. Bugüne kadar ki kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi nasıl muhafaza ederek bugünlere geldiysek, bundan sonraki yolculuğumuz da bu şuurla devam edecektir” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.