BİYOLOJİK SAVAŞ!!!

Günlük gelişmeler, papaz krizi, yüksek enflasyon, yerel seçim ittifakı, terör belası, daha birçok meseleler sebebiyle ülkemizi bekleyen hatta başlamış olan BİYOLOJİK Savaş’ın farkında değiliz!
En son koalisyon, yani 57. hükümet döneminde, Oktar Babuna isimli bir soytarı lösemili çocuk bahanesiyle ülkemizden 60.000 kan örneği toplamıştı! Topladığı örneklerin 40.000 adedini Amerika’ya götürmüştü. 57. Hükümetin Sağlık Bakanı Osman Durmuş bu konuyla ilgili endişelerini dile getirmiş ve araştırma komisyonu kurulması teklifinde bulunmuştu. Sağlık bakanının teklifi değerlendirilmemiş, hatta yanlış hatırlamıyorsam istifa etmişti. Çok yakın zamanda gördük ki, Oktar Babuna denilen soytarının Adnan Okyar ile birlikte Amerika ve İsrail ile ilişkileri ortaya çıktı. Bende Sayın Osman Durmuş’un ısrarından yola çıkarak bu olayın takipçisi oldum. Kanların Amerika’ya bizim genlerimizi çözmek için genetik yapımızı değiştirmek için götürüldüğünü ısrarla söyledim. Bizi yönetenlerin çıkardığı tohumculuk ve GDO’lu yani genetiği değiştirilmiş ürünlerin ülkemize girmesini kolaylaştıran yasalar çıkarması. Denetimin olmaması, bizim genetik yapımızı bozduğu gibi, tarımdaki ithalat ülke ekonomimizi sarsmakta. Düşünün biz dünyada kendi kendine yeten 7 ülkeden biriyken, 136 ülkeden saman dâhil tarım ürünü ithal ediyoruz. İddia ediyorum ithal olan tarım ürünleri ve et ürünleri kapsamlı bir laboratuvarda incelense iddiamın gerçek olduğunu net bir şekilde ortaya çıkacaktır.
İddiamı destekleyen bir örnek sunuyorum, 14 Eylül günü DANONENİN HAİN PİLANI isimli bir paylaşım aldım. Ülkemizde Sabancı Holding ortağı olarak yatırım yapan, daha sonra ortaklığı sonlandıran DANONE bakın ülkemizde neler yapıyor. Bu sektör genelde 2-12 yaş gurubuna hitap eden ürünler üretiyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde görevli Prof. Dr. Turan Karadeniz bakın neyi ortaya çıkarmış! Çocukların zeka gelişimi, düşünme ve muhakeme kabiliyetini engelleyen, hormanal dengeleri bozan maddeler! Kısaca düşmanlar boş durmuyor. Ülkemizde denetimsiz istedikleri gibi düşmanlık yapıyorlar. Profesör telefon ve faks numarası vermiş telefonunu yazıyorum arzu eden arayabilir. 0542 230 05 56. Faks: 04522251261. Ben ısrarla iddia ediyorum Ülkemizin insanları 5-10 seneye kadar kitleler halinde ölecek veya işe yaramaz hale gelecek…
Hatta ilk sinyalleri almaya başladık bile, bir memleketin haline birde toplumun?!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.