Bisiklet severler bu haber size…

Karacabey Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Belediye ile ortaklaşa yürüttüğü Amatör Spor Haftası etkinliklerinin 09.10.2016 Pazar günü Saat 10:30’da Cumhuriyet Alanı’ndan start alacağı duyuruldu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam, her yıl Ekim ayının 2. haftasında kutlanan Amatör Spor Haftası’nın Karacabey’de de çeşitli etkinliklere sahne olacağına dikkat çekti. Sağlam, “Etkinlikler kapsamında 09.10.2016 Pazar günü saat 10:00 ‘da Atatürk Spor Salonu ile Cumhuriyet Alanı arasında yapılacak yürüyüş sonrası 40 kilometrelik Bisiklet Turu’nu başlatacağız. Karacabey olarak, Türkiye’nin çeşitli yörelerinde turlara katılan önemli sayıda profesyonel bisikletçilere sahibiz. Pazar günü yapılacak bu tur yeni başlayan ve meraklı bisiklet severler için ideal bir etaptır. Profesyonel arkadaşlarımızdan faydalanarak bu spor dalını çok daha geniş kitlere ulaştırmaya devam edeceğiz. Yarışma amacı olmayan bu etaba Tüm bisiklet sever halkımızı davet ediyoruz” dedi.
Amatör Spor Haftası Bisiklet Turu güzergâhları hakkında bilgi veren Sağlam, “Turumuzun güzergâhları Cumhuriyet Meydanı – Şahin Mahallesi – Fevzipaşa Mahallesi – Dağkadı Mahallesi olacaktır. Dönüş de aynı güzergâhtan yapılacaktır.
Bisiklet turu güzergâhı herkesin kolaylıkla pedal çevirebileceği bir güzergâh olup Sağlık Bakanlığı tarafından bisiklet dağıtımı yapılan öğrencilerimizin de katılmaları bizi mutlu edecektir. Bisiklet turu süresince herkesin kask takması gereklidir. 18 yaşından küçük katılımcılarımızın da bisiklet turu günü yanlarında veli izin belgelerini getirmeleri istenmektedir” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.