Birlikspor’un çıkışı sürüyor

Spor Toto 3. Lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Birlikspor, kendi sahasında ağırladığı Kütahyaspor takımını 4-1 mağlup etmeyi başardı. Taraftarından da büyük destek alarak 3 Lig’de çıkışını sürdüren Birlikspor, bu hafta 3 puan alarak, toplamda 10 puanla lig de 2. sıraya yükseldi.
M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan mücadeleyi Ozan Bileyci, Okan Akbal ve Selim Konukçu’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Stadı tıklım tıklım dolduran Karacabeyliler, Birlikspor’a 90 dakika boyunca takımına büyük destek verdi. Güçlü bir taraftar desteğini arkasına alarak maça başlayan temsilcimiz Birlikspor, Süleyman Güneş’in 21. dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda farkı artırabilecek pozisyonlar da yakalayan temsilcimiz, devreyi 1-0 üstün tamamladı.
İkinci yarıda da rakibine üstünlüğünü kabul ettiren mavi siyahlı ekip, sağlı sollu ataklarla Kütahyaspor kalesini ablukaya aldı. Birlikspor’un baskısı 59. dakikada sonuç verdi ve temsilcimiz, Hüseyin Korkmaz’ın golüyle farkı ikiye çıkardı.
2-0′dan sonra oyundan iyice düşen rakibi karşısında daha rahat oynayamaya başlayan Birlikspor, maçın son bölümlerinde 85. dakikada Ali Serin’le skoru 3-0 yaptı. Ardından karşılaşmanın 89. dakikasında konuk ekip Kütahyaspor’da Rıdvan Aykan takımının tek golünü atarken, uzatma dakikalarında sahneye çıkan Alim Harlak, Birlikspor’u 4-1 öne geçirdi ve maçın skorunu belirledi.
Spor Toto 3.Lig 1.Grupta 6.Hafta karşılaşmalarının ise 05.10.2016 Çarşamba günü oynanacağı bildirildi. Temsilcimiz 6.Haftayı BAY geçeceğinden dolayı Çarşamba günü müsabaka oynamayacak.
Takımımız 7.Hafta karşılaşmasında 09.10.2016 Pazar günü deplasmanda Bayburt Grup Özel İdare ile karşılaşacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.