Birlikspor’da hedef galibiyet!

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Karacabey Birlikspor, yarın kendi evinde Altayspor’u ağırlayacak. M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak karşılaşma, Birlikspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Birlikspor yönetimi, saha dışına sinevizyon kurarak maçın heyecanını ve coşkusunu taraftarlara yaşatacağını duyurdu.
Sezona iyi bir başlangıç yapan ancak üst üste aldığı 3 mağlubiyetle şu sıralar sıkıntılı bir süreçten geçen Karacabey Birlikspor, Altay’ı yenerek rahatlamak istiyor. Kocaelispor maçında yaşanan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Karacabey Birlikspor’a 1 maç kendi sahasında seyircisiz oynama cezası yanında 4.500 TL para cezası verilmişti. Ayrıca futbolcumuz Hüseyin Korkmaz’da 1 maç müsabakadan men cezası ile 1.500 TL para cezası almıştı. Altay önünde seyircisinden yoksun sahaya çıkacak olan mavi siyahlılar, bu dezavantajına rağmen mutlak 3 puanı hedefliyor. 1 maç men cezası alan ve geçtiğimiz hafta Kartalspor maçında forma giymeyen Hüseyin Korkmaz, Altay karşılaşmasında görev verilmesi halinde sahada olacak.
Grubun en fazla gol atan takımı (18) olan mavi siyahlılar, son haftalardaki sıkıntılı dönemi Altay’ı yenerek aşmayı planlıyor. Ligde oynadığı 8 maçta 10 puan toplayan ve 11. sırada bulunan Birlikspor, evinde oynadığı 4 maçın 3’ünü kazandı. Lider Sancaktepe’nin 10 puan gerisine düşen Birlikspor, üst sıralardan kopmamak adına Altay maçına ayrı bir önem veriyor.
Grubun iddialı ekiplerinden Altay ise, 9 maç sonunda 15 puanla 4. sırada yer alıyor. Deplasmanda 4 maç oynayan siyah beyazlılar, bu mücadelelerde 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.
Karacabey Birlikspor Genel Kaptanı İlker Özdemir, yönetim olarak teknik heyet ve futbolcuların arkasında olduklarını bir kez daha yineledi. Tüm taraftarların da Birlikspor’a inanmasını ve destek vermekten asla vazgeçmemesini isteyen Özdemir, “Kartalspor önünde üstün ve etkili oynamamıza rağmen golü bir türlü bulamadık. Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz ama başarıya inancımız tam. İyi bir takımız ve zorlu dönemi atlatacağız. Taraftarlarımız Birlikspor’a olan desteğini her zaman sürdürsün. Biz yönetim olarak teknik heyet ve futbolcularımıza inanıyoruz, taraftarlarımız da inansın. Gün ‘Birlik’ günüdür.
Altay maçına odaklanmış durumdayız. Hedefimiz galip gelerek zirveden kopmamak. Cumartesi günü kendi evimizde ama seyircisiz oynayacağımız maçta Altay’ı yenmek için sahada olacağız. Tabii bu maçta seyircimizden yoksun olmamız bizim için dezavantaj olabilir ama biz taraftarlarımız için sahaya çıkıp mücadelemizi vereceğiz ve kazanacağız. Ayrıca saha dışına sinevizyon kurarak maçın heyecanını ve coşkusunu taraftarlarımıza yaşatacağız. Yeni bir takımız, eksikliklerimiz var. Sorunların farkındayız. Ancak tüm bu sıkıntıların üstesinden geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.