Birlikspor üzdü!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Birlikspor, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’a 2-0 yenildi. Alınan bu mağlubiyet ilçede üzüntüyle karşılanırken, taraftarlar Birlikspor’un deplasmanlarda neden etkisiz oynadığını sorguladı.
Gençosman Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekibin gollerini 7. dakikada Aykut, 50. dakikada ise Celal attı. Mücadelede Birliksporlu Onur, Hüseyin ve Yusuf sarı kart gördü.
Ligde evinde oynadığı 3 maçı da üstün oynayarak farklı skorlarla kazanan ve rakip ağları 13 kez sarsan Karacabey Birlikspor, aynı başarıyı deplasmanlarda gösteremiyor. Temsilcimizin, şu ana kadar dışarıda oynadığı 3 maçta 1 beraberlik ve 2 yenilgi alması üzüntüyle karşılandı. Taraftarlar, “3 deplasman maçı da lige iyi başlayamayan takımlara karşıydı. İlerleyen süreçte daha da zor deplasman maçları olacak. O nedenle bu tip karşılaşmalarda alınacak galibiyetler çok önemli ama Birlikspor bu avantajını iyi kullanamadı. Takımızın acilen toparlanıp, gerçek gücünü ortaya sunmasını istiyoruz.” dedi.
Şu anda ligde lider Sancaktepe’nin 4 puan gerisinde 8. sırada yer alan Karacabey Birlikspor, önümüzdeki Pazar günü M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda güçlü Kocaelispor’u ağırlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.