Belediye, ‘Eker I Run Yol Koşusu’na lezzet kattı

Geçtiğimiz Pazar günü Bursa Eker Meydan’da, 1000’e yakın koşucu ve yaklaşık 2 bin vatandaşın katılımı ile gerçekleştirilen ‘Eker I Run Yol Koşusu’ etkinlikleri, yazı aratmayan enfes bir havada düzenlendi.
Organizasyona, Bursa’daki 17 ilçe belediyesinden sadece, son dönemde sportif konularda yaptığı atılımla adından sıkça söz ettiren Karacabey Belediyesi’nin destek olması, spora gönül veren kitlelerin büyük takdirini kazandı.
Etkinlikler süresince Karacabey Belediyesi’nin açtığı stantta, dünyanın en lezzetli domateslerinin yetiştirildiği Karacabey’de üretilmiş salçalı ekmeklerle birlikte yanında ülkemize özgü doğal içeceklerden biri olan ayranın sunulması, katılımcılar tarafından en sağlıklı yiyecek olduğu yorumları yapıldı.
Karacabeyliler adına gurur duyuyoruz
Sportif etkinlikler konusuna büyük önem verdiklerini belirterek, bu anlamda diğer tüm kuruluşlarla ortak çalışmalara imza atmaktan son derece mutluluk duyduklarını dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da yaptığı açıklamada, tüm sosyal ve kültürel aktiviteler ile sportif faaliyetler konusunda sadece ilçe geneline değil, Bursa merkeziyle birlikte ülke genelinde de ses getirecek çalışmaları sergilemekten, Karacabeyliler adına son derece gurur duyduklarını kaydetti. Başkan Özkan ayrıca, bu tip değerli organizasyonlara ilerleyen süreçlerde de ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.