Birlikspor üzdü!

SPOR Toto 3. Lig 1. Grup’taki temsilcimiz Karacabey Birlikspor, geçtiğimiz Pazar günü sahasında konuk ettiği Bayburt Grup Özel İdare’ye 3-1 yenilerek büyük şok yaşadı. Devre arası yapılan teknik direktör ve yeni transferlere karşın beklenilen çıkışı bir türlü gösteremeyen mavi siyahlılar, son mağlubiyetin ardından düşme hattının 1 puan üstünde 15. sıraya geriledi.
Karacabey Birlikspor’da sıkıntılı süreç yine başladı. Deplasmandaki şansızlığını bir türlü kıramayan temsilcimiz, evindeki üstün futbolunu ise bu hafta gösteremedi ve konuk ettiği Bayburt Grup Özel İdare’ye 3-1 mağlup oldu. Bu yenilgi sonrası büyük şok yaşayan mavi siyahlı ekip, hem taraftarını üzdü, hem de düşme hattına iyice yaklaştı. Birlikspor şu an, düşme hattının 1 puan gerisinde 15. sıraya geriledi.
Maçtan notlar
7.dakikada Karacabey Birlikspor atağında Samet Taş’ın pasıyla topla buluşan Muhammed Rıdvan Özdemir’in vuruşu az farkla dışarı çıktı.
36.dakikada Karacabey Birlikspor’da Ali Serin’in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Alim Harlak’ın vuruşunda kalecide kaldı.
41. dakikada Bayburt Grup Özel İdare’nin kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında topla buluşan Hasan Gündoğdu, topu kafayla ağlara gönderdi: 0-1.
49. dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Batuhan, kalecinin sağından topu ağlara gönderdi ve deplasmanda farkı ikiye çıkardı: 0-2.
58. dakikada Karacabey Birliksporlu Alim Harlak’ın serbest vuruşunda top ağlara gitti: 1-2.
68. dakikada Karacabey Birlikspor kalecisi Ramazan’ın kısa düşen pasıyla topla buluşan Batuhan topu filelere bıraktı: 1-3.
Karşılaşma Bayburt Grup Özel İdare’nin Karacabey Birlikspor karşısında 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.
Karacabey Birlikspor, önümüzdeki hafta Pazar günü zorlu deplasmanda Kocaelispor’a konuk olacak.
Yönetim bu akşam toplanıyor
Öte yandan Karacabey Birlikspor yönetimi, alınan kötü sonuçların ardından sıkıntı süreçten bir an önce kurtulmak adına bu akşam bir toplantı gerçekleştirecek. Söz konusu toplantıda bazı önemli kararlar alınacağı belirtilirken, konuyla ilgili de taraftarların ve ilçe kamuoyunun bilgilendirileceği ifade edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.