Birlikspor gol oldu, yağdı!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Birlikspor, geçtiğimiz Pazar günü sahasında konuk ettiği Manavgatspor’u 4-0 mağlup etti.
Karşılaşmaya baskılı ve istekli başlayan temsilcimiz golü, 43. dakikada Hurşut Meriç’in ceza sahası içine ortaladığı topu şık bir kafa vuruşuyla ağlara gönderen Ali Serin’le buldu.
İlk yarı Birlikspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci devreye de hızlı başlayan Birlikspor, 68. dakikada yine Hurşut Meriç’in ortasıyla topla buluşan Ali Serin’in golüyle farkı ikiye çıkardı.
İlerleyen dakikalarda maçı kontrolünde tutan mavi siyahlılar, 89. dakikada Ali Serin’in pasıyla topla buluşan Süleyman Baykuş düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skor 3-0 oldu. 90. dakikada ise sahanın 2 yıldızı Hurşut’un pasıyla ceza sahasında topla buluşan Ali Serin, kendisinin 3, takımının da 4. golünü kaydetti.
Hurşut Meriç ve Ali Serin’in şov yaptığı mücadeleden farklı galibiyetle ayrılan Karacabey Birlikspor, evindeki üstün futbolunu bu maçta da sürdürdü. Önemli bir 3 puan alan temsilcimiz, bu galibiyetle bir basamak yükseldi ve puanını da 26’ya çıkardı. Düşme hattıyla farkı 4’e çıkaran Birlikspor, Play Off’un ise 8 puan gerisinde bulunuyor.
Birlikspor, önümüzdeki Cumartesi günü deplasmanda ligin son sırada yer alan Kütahyaspor’un konuğu olacak.
‘Beklediğimiz bir galibiyetti’
Maçın ardından açıklama yapan Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, hak ettikleri bir 3 puan aldıklarını söyledi. Manavgatspor karşısında böyle bir skor beklediklerini vurgulayan Koçak, “Evimizde çok başka oynuyoruz. Taraftar desteğini arkamıza aldığımızda daha iyi futbol oynuyoruz. İnşallah bu çıkışımız Kütahya deplasmanında da devam edecek. Seri galibiyetlere ihtiyacımız var. Üst üste maçlar kazanırsak, Play Off hedefimize ulaşabiliriz. Ancak şu an için önemli olan düşme hattından bir an önce uzaklaşmak. Her zaman dile getirdiğimiz gibi yönetim olarak takıma ve teknik ekibe güveniyoruz. Manavgatspor maçında da bizleri coşkuyla destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizi izlemeye ve desteklemeye devam etsinler.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.