Birlikspor, beraberlikle döndü

Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Birlikspor, Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Adana ekibi Kozan Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Ligdeki ilk deplasman galibiyetine çok yaklaşan temsilcimiz, bitime 5 dakika kala kalesinde gördüğü golle 1 puana razı oldu.
Kozan İsmet Atlı Stadı’nda saat 13.30′da başlayan mücadeleyi Ozan Bileyci, Aykut Onar ve Berkay Daban’dan oluşan hakem üçlüsü yönettti.
Maça hızlı başlayan Karacabey Birlikspor, 26. Dakikada İlhan Aslanoğlu’nun golüyle öne geçti. Ancak bu golden 2 dakika sonra ev sahibi Kozan Belediyespor, Ümit Can’ın penaltı golüyle dengeyi sağladı. Oyundaki üstünlüğünü sürdüren Birlikspor’un baskısı 35. dakikada Kozan Belediyespor’lu Cevher Toktaş’ın kendi kalesine attığı golle temsilcimiz 2-1 öne geçti. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.
Mücadelenin ikinci devresinde de iyi oynayan Birlikspor, farkı artıran pozisyonlar bulsa da bunlardan sonuç alamadı. Maçın son bölümlerine doğru ev sahibi Kozan Belediyespor, beraberlik için yüklendi. Maçın 85. dakikasında Kozan Belediyespor’lu Özcan Polat’ın kaydettiği golle maça yeniden denge geldi. İlerleyen dakikalarda iki takım da sonucu değiştirecek golü bulamayınca puanları paylaştılar. Ligde deplasmandaki ilk galibiyetine çok yaklaşan temsilcimiz Birlikspor, 85’te golü kalesinde görünce 1 puana razı oldu. Mavi siyahlılar, Manavgatspor’un ardından bu maçla birlikte deplasmandaki ikinci puanını aldı.
12 maç sonunda ligde 15 puanla 9. sırada yer alan Birlikspor, önümüzdeki Cumartesi günü M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda ligin yenilgisiz lideri Sancaktepe’yi konuk edecek.
Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta oynanan maçlar ve puan durumu ise şöyle:
24 Erzincanspor-Van Büyükşehir Belediyespor: 1-1, Gölcükspor-Erzin Belediyespor: 0-0, Tekirdağspor-Cizrespor: 1-1, Altay-Kartalspor: 1-1, Çorum Belediyespor-Kocaelispor: 2-3, Kızılcabölükspor-Bayburt Grup Özel İdare: 0-0, Kozan Belediyespor-Karacabey Birlikspor: 2-2, Sancaktepe Belediyespor-Kütahyaspor: 2-0, Beylerbeyi-Manavgatspor: 4-1

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.