Bir yudum suuu!

 

Belediye Başkanımız tatilde, vatandaş isyanlarda:

*Evlerde ve işyerlerinde, sık sık yaşanan su kesintilerine kalıcı bir çözüm üretilmesi istendi.

Zamanlı zamansız meydana gelen kesintiler nedeniyle çok güç durumda kaldıklarını belirten vatandaşlar, “Yazın kavurucu sıcaklarında bunalmış durumdayız. Duş yapamıyoruz, evlerimizi, işyerlerimizi temizleyemiyoruz. Kokmaya başladık. Belediye’yi arıyoruz, doğru dürüst cevap veren yok. Arıza var, deyip geçiştiriyorlar. Ne bitmez arızaymış. Üç gündür vatandaşla dalga geçiyorlar. Duyduklarımız doğruysa, Başkan Bey Bodrum’da tatil yapıyormuş. Böyle de rezillik olmaz ki” şeklinde yakınmalarını dile getirdi.

Bağırsak enfeksiyonu salgını başladı

            Karacabey’de kavurucu sıcaklarla birlikte gelen su kesintileri bağırsak enfeksiyonları salgınını da beraberinde getirdi.

            Su sıkıntısının giderek yoğunlaşması üzerine başlayan salgın hastalıklar nedeniyle hastaneye koşan hasta sayısında beş kat artış olduğu görüldü.

Hastanede tedavi olmaya çalışan hastaların hedefinde, yaz aylarında sürekli yaşanan su sıkıntısına kalıcı çözüm üretemeyen Belediye yer aldı.

Belediye’yi topa tutan hasta vatandaşlar, “Sık sık kesilen sularımıza ve elektriklerimize kim çare bulacak?” dedi.

AK Parti devrede

            Her yıl yaz aylarında yaşanan su sıkıntısının kâbusa dönüşmesiyle isyan eden vatandaşların sesine AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çelik’ten yanıt geldi.

            Çelik devreye girdiğini ve arızanın kısa sürede giderileceğini kaydederken, “Su ve elektrik kesintileriyle ilgili kalıcı çözüm peşindeyiz. Bu konuyu Milletvekilimiz Sayın Önder Matlı’ya aktardık. Olumlu gelişmeler oldu. Vekilimiz araştırma yapıyor. Yakında müjdeli bir açıklama yapmayı planlıyoruz” dedi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.