Binlerce Erbakan doğdu!

SP İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, Ankara'daki “Gençlik Şöleni”ni değerlendirdi:

16 kişilik bir ekiple Ankara'ya gittiklerini belirten SP İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, şölendeki coşkunun tarif edilemez olduğunu dile getirdi.
Genel Başkan Mustafa Kamalak'ın da katıldığı “Gençlik Şöleni” izlenimlerini ilçe kamuoyuyla paylaşan Gürsoy Yıldız, Saadet Partisi'nin gümbür gümbür iktidara yürüdüğünü iddia etti.
Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, 'Davamızın motor gücü olan gençleri, asrımızın Alileri, Ömerleri, Abdulhamitleri, Erbakanları' diyerek başladığı konuşmasında, bugün burada olmanın yürek istediğini söyledi. Aydın, "Bu yüreği ortaya koyan bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Aydın, göreve geldikleri günden bu yana ülkeyi karış karış dolaştıklarını, gençlerle kucaklaştıklarını söyleyerek, "Asırlar boyu yeryüzüne adaleti sağlamış olan tarihimizin o büyük insanlarının ayak bastığı yerleri dolaştık. Geçmişten günümüze ülkeyi öyle bir hale getirmişler ki, bir milletin evlatları böyle olmamalı, ayağa kalkmalı" diye konuştu.
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Ankara Anadolu Gösteri Merkezi'nde bir araya gelen Milli Görüş gençliğine seslendi. Gençlikten beklentilerinin yüksek olduğunu vurgulayan Kamalak, "İşte sizler, yeryüzünde Hakkı hâkim kılmak için çalışan bir Türkiye'nin teminatısınız. Allah'ın yardımıyla, sizlerin aşamayacağı engel yoktur. Sizler, Avrupa kapısında ev ödevleriyle bekletilen değil, mazlum İslam ülkelerine öncülük edecek bir Türkiye'nin teminatısınız. Kutuplaşan değil, Türküyle, Kürdüyle, kucaklaşan bir Türkiye'nin teminatısınız. Emeğin sömürülmediği, külfetin de, nimetin de hakça paylaşıldığı adil bir düzenin teminatısınız.
İlkokullarda Zeus tanrısını öğretiyorlarmış. Gazali'yi, İbni Sina'yı, Arabî'yi, El Cabir'i bırakıp, bu milletin çocuklarına Yunan tanrılarını öğretmeyi eğitim sananlar, bu oyunu bozamaz. Batı'nın bozuk değerlerini devşirmeyi ilerleme sayanlar bu oyunu bozamazlar. Irak'ta yüz binlerce Müslüman kızın ırzına geçenler için dua edenler bu oyunu bozamazlar. Libya'da 60 bin Müslüman'ı şehit eden Haçlılara destek verenler bu oyunu bozamazlar. Irkçı Siyonizm'in güvenliği için Malatya'ya füze kalkanı dikenler bu oyunu bozamazlar. Bu milleti Haçlı Birliği'ne yama yapmak isteyenler bu oyunu bozamazlar."
Kamalak, Milli Görüş Gençliği'nin ne anlam ifade ettiğini de söyleyerek, Milli Görüş Gençliği'ni Sultan Alparslan'daki cesarete benzetti. Kamalak, "200 bin kişilik Bizans ordusu bize doğru yaklaşıyor denildiğinde; 27 bin askerine bakıp; 'Biz de onlara doğru yaklaşıyoruz' diyen Sultan Alparslan'daki cesarettir. 'Kudüs Haçlıların işgalinde olduğu müddetçe, ben nasıl olur da gülebilir, yatağımda nasıl rahat uyuyabilirim' diyen Selahattin Eyübbi'deki aşktır. Akif'in 'Asım'ın Nesli' diye isimlendirdiği gençliktir” diye konuştu.
İslam Birliği'ni kurmanın hedefleri doğrultusunda gerçekleşeceğinin altını çizen Kamalak, "Dünyanın en genç ve dinamik nüfusu İslam âlemindedir. Dünyanın en zengin maden ve petrol yatakları İslam coğrafyasındadır. Müslümanlar Cenab-ı Allah'ın kendilerine bahşettiği imkânları birleştirdikleri takdirde muazzam bir güç oluştururlar. İnsanlığa yön verirler. Ama bugün durum tam tersidir. Bugün nereden kesif bir duman yükseliyorsa orası bir İslam ülkesidir. Nereden acı bir feryat geliyorsa orası bir İslam diyarıdır” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.