Bilişim Teknolojileri semineri

Bilişim Teknolojileri semineri
Karacabey Atatürk İlköğretim Okulu’nda, ilköğretim okulu müdürlerine öğrenci, öğretmen ve sınıf işlemleriyle ilgili bir seminer verildi.
Milli Eğitim Bakanlığı’nca, “4. ve 5. Sınıf Öğretmen ve Öğrencilerine Elektronik Posta Adresi Verilmesi” konulu eğitimi Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni Abdulmuttalip Şahin verdi.
Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan’ın da katıldığı programda, katılımcı tüm okul müdürlerine proje internet sitesine giriş yapacakları kullanıcı adı ve şifrelerin imza karşılığı dağıtılması gerektiğini anlattı.
Bilişim Teknolojileri sınıflarının daha etkin, verimli, bilinçli ve yoğun kullanımını sağlamak için alınacak önlemleri sıralayan Formatör Öğretmen Abdulmuttalip Şahin, örgün eğitim ve öğretim saatleri dışında bu sınıfların kullanımına değindi.
Şahin eğitimde son olarak, Bilişim Teknolojilerinden Sorumlu müdür yardımcısı ile Formatör Öğretmeninin yapacağı işlemlerle ilgili bilgiler verdi.
Eğitimler çerçevesinde bugün saat 09.00’da, Bilişim Teknoloji Sınıfları bulunan okulların Sorumlu Müdür Yardımcıları ile Formatör Öğretmenlerine konuyla bağlantılı sunum yapılacak.
13 Mayıs Çarşamba günü, tüm ilköğretim okulu müdürlüklerince seçilecek projeden sorumlu birer öğrenin katılcağı programda verilecek bilgilerin ardından eğitimler sona erecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.