BEY Erkek Giyim Butik’e yoğun ilgi

Şıklığına özen gösteren tüm beylerin yeni adresi hizmete girdi

Karacabey’de giyimine özen gösteren beylerin yeni adresi “BEY Erkek Giyim Butik” hizmete girdi. İşletmeciliğini Kaan Çağlı’ın yaptığı erkek giyim mağazasının açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Runguçpaşa Mahallesi 119 Sokak’ta geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen törenle faaliyetine başlayan “BEY Erkek Giyim Butik”teki erkeklere yönelik birbirinden kaliteli, ünlü markaların seçkin ürünleri göz doldurdu. Erkek stiline yön veren bir mağaza olan Bey, Karacabey’deki stil sahibi erkekler için en doğru yerlerden biri olarak gösterildi.

Belediye Başkanı Ali Özkan’ın kurdelesini kestiği BEY Butik’in açılışına; İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Uyanık ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü S. Ayhan Sağlam, siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri, çevre esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karacabey Belediyespor Altyapı Antrenörü Kamil Çağlı’nın oğlu Kaan Çağlı tarafından açılan BEY Butik’te, birbirinden güzel ve markalı erkek giyim çeşitleri yer alıyor.

Şıklığına özen gösteren tüm bayları yeni işyerine beklediğini duyuran İşletme Sahibi Kaan Çağlı, açılışa katılan herkese teşekkür ederek, BEY Butik’te tüm erkeklerin kendilerinden bir şeyler bulabileceğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.