Beşiktaşlılar’da kongre heyecanı!

Karacabeyli Yeminli Mali Müşavir Bülent Fıçıcı başkanlığındaki ve ayrıca Karacabeyli Müfit Ateş ile Belediyespor Yöneticisi Refik Can’ın da yer aldığı Bursa Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri, önümüzdeki Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek Olağanüstü Tüzük Tadili ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul hakkında yazılı bir açıklama yaptı.
Seçimli kongrede tek aday olan mevcut Başkan Fikret Orman’a tam destek vereceklerini duyuran Bülent Fıçıcı başkanlığındaki Bursa Beşiktaşlılar Derneği, konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:
“Değerli Beşiktaşlı dostlarımız; Beşiktaş ailesinin en büyük meclisi olan Genel Kurulu’muz 15-16 Eylül 2018 tarihlerinde BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde yapılacaktır. 15 Eylül Cumartesi günü Olağanüstü Tüzük Tadil, 16 Eylül Pazar günü ise Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’un yapılacağı bu kongremiz, kulübümüzün geleceği açısından önemli ve belirleyicidir. Yüzlerce kongre üyesinin olduğu Bursa’dan tüm kongre üyelerimizin acil ve özel durumları dışında kongreye katılıp Beşiktaş’ımızın geleceğinde yer almasını, fikir beyan etmesini ve demokrasinin vazgeçilmezi olan oy hakkını kullanmasını temenni ediyoruz.
Seçimli Kongre’de tek aday olacak olan Başkanımız Sayın Fikret Orman’a oluşturacağı yeni yönetimiyle huzur içinde çalışmasını, yıllardır Beşiktaş için yaptığı doğru ve akılcı yönetim biçiminin daha da kuvvetlenmesini ve her şeyin sonunda Büyük Beşiktaş’ımızın yeni zaferlerinin yazılacağı yeni bir dönem başlamasını temenni ediyoruz. Çünkü; Her zaman her yerde En Büyük Beşiktaş.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.