Beşiktaş Asbaşkanı’nın Karacabey çıkarması

Karacabey Beşiktaşlılar Derneği'nin konuğu olarak dün ilçeye gelen Asbaşkan Levent Erdoğan, bir dizi ziyaretlerde bulunarak, dostluk mesajları verdi.

İlk olarak Emniyet Müdürlüğünü ardında da Belediye Başkanlığını ziyaret eden Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Karacabey’i çok sevdiğini ve sık sık geldiğini dile getirdi.

Ziyaretlere Asbaşkan Levent Erdoğan dışında; Kongre Üyesi Remzi Özdemir, Eski Amigo Şeref Yılmaz, Eski Kaleci Mete Bozkurt, Sanatçı Haldun Boysan, Gazeteci Faik Gürses, Karacabey Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nuri Uzel ile Dernek Yöneticileri Hasan Aykut, Mustafa Oruç ve Gökhan Arıkan katıldı.

Asbaşkan Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Altan Özer’e 16 numaralı ve ismi yazan Beşiktaş forması, Belediye Başkanı Ergün Koç’a da bayrak ve saat hediye etti.

Samimi bir ortamda geçtiği gözlenen ziyaretlerde sporun dostluk ve kardeşlik olduğuna vurgu yapıldı.

Emniyet Müdürü Altan Özer, Beşiktaş camiasını konuk etmekten onur duyduklarını belirtirken, Türk sporunun Beşiktaş’a her zaman ihtiyacı olduğunu söyledi.

Müdür Altan Özer’e yeni görevinde başarı dileyen BJK Asbaşkanı Levent Erdoğan da her koşulda Emniyet Teşkilatının yanında olduklarına dikkat çekti.

Sporun dostluk ve kardeşliği pekiştirmesinin yanında, iyi bir seyir olması gerektiğini savunan Belediye Başkanı Ergün Koç ise, düzenlenen olimpiyatlar sayesinde ülkeler arasındaki sorunların eridiğini kaydetti.

Başkan Koç, “İki takım taraftarlarının el ele, kol kola beraber maça girdikleri günlere geri dönmeliyiz. Spor hoş bir seyir olmalıdır. Kavgalara ve düşmanca tavırlara izin vermemeliyiz” dedi.

Başkan Koç’la aynı fikirde olduğunu belirten Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan da, bir yönetici olarak tek amaçlarının Türk sporuna hizmet olduğunu dile getirdi.

 

          

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.