Beşi bir yerde

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Türk Silahlı Kuvvetleri ne zaman sınır ötesi ya da sınır içinde harekata başlayacak, Beşi Bir Yerde sahneye çıkıyor. Yanında yandaş basınıyla, liberal basınıyla…
Akp;
İktidar olarak Türk Silahlı Kuvvetlerine operasyon izni vermedi, kışlalara kapattı. Türk Yargısını pkk’lı teröristlerin ayağına götürdü. Açılım adlı Abd-İsrail -AB planını uyguladı. Bir terör örgütüyle Türkiye Cumhuriyeti adına masaya oturdu. Şehide kelle dedi. Milliyetçiliği ayaklar altına aldı. Analar ağlamasın dedi; Mehmetçiğin, Polisimizin, Halkımızın analarını ağlattı. Hendeklerin kazılmasına göz yumdu. Hdpkk’lılar devletin çeşitli kademelerine yerleşti. Mehmetçiğe hakaret edildi, aileleri aşağılandı. Gaziler dövüldü. Abd ile BOP’a eşbaskan düzeyinde katıldı. Abd’nin Irak’ta, Libya’da, Mısır’da, Suriye’de katliamlarına destek verdi. Düzmece olduğu kanıtlanan kimyasal silah yalanlarına alet oldu, olmaya devam ediyor.
Chp ;
Görüntüde Akp’ye karşıymış gibi duruyor. Karşıtlığı salt Akp düşmanlığına taşıyarak kendisini dar alana sıkıştırdı. Ayn el-Arab’ta (onlar Kobane diyor ) pkk yalanlarına alet oldu, oyuncak götürdü, oradaki pkk’lıları adı “Vatan savunuyor ” diyerek anlattı. Türk Yargısının terörist ayağına götürülmesine kızarken Hdpkk’lıları kapsayan “Adalet yürüyüşü” yaptı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin her operasyonunu küçümsedi. Fırat Kalkanı Harekatı ile pkk’lılar hedef alınırken “Bataklığa sürülüyoruz” diyerek karşı safta yer tuttu. Afrin’e girerken “Türk Silahlı Kuvvetleri oraya giremez” diyerek pkk ile aynı dili kullandı. İdlib ile ilgili Abd diliyle (Akp-Mhp-İyi Parti ve Hdp gibi ) konuşuyor. Terörü destekleyen Hdpkk’yı “demokrasi ” marifetiyle meclise taşıdı. Abd’nin katliamlarına hiçbir zaman tam anlamıyla karşı açıklama, protesto ortaya koymadı. BOP, Akp ile anılırken eleştirdi, şimdilerde “Bop ile demokrasi gelecekse biz görev üstleniriz” diyor. Düzmece olduğu kanıtlanan kimyasal silah yalanlarına aynı Akp gibi destek veriyor. İdlib’te çözümün hala Abd’nin “kanlı demokrasisi” ile geleceğini savunuyor, tıpkı Akp gibi. Abd’nin her “Katil” söyleminin ardından kan,vahşet,tecavüz,işgal geldiğini bile bile hala sessiz ve destekçi.
Mhp ;
“Şişştt o kendini hep Milliyetçi sanıyor “…Elli yılı aşkın siyasi yaşamına karşın bir kez bile Abd’nin vahşetini, katliamlarına karşı koymuşluğu yoktur. Aponun asılmamasında imzası vardır. “Türk” sözcüğünün altına sığınır ancak “Türk ” kültürüne, gelenek ve göreneklerine aykırı ne varsa onda başı çekmiştir. Andımızı Akp ile birlikte kaldırmıştır. Bir dönemde Hdp, Akp’nin iktidar olma değneği iken artık değneklik ona geçmiştir. Düzmece kimyasal silah yalanlarına diğerleri gibi destek verir. Abd için her “kınıyor gibi görünen açıklamasında” müttefik tanımını mutlaka kullanır.
İyi Parti;
Gerçekte dördü bir yerde iken kazanın doğurması sonucu ortaya çıkmıştır. Kurulacağını ve kurulduğunu Abd basınından öğrendik. Başına “fetö icazetli Bakan ” olarak ünlenen biri getirildi. Akp’nin öncelerde kullandığı (şimdi Tek Millet diyor ) eşit yurttaşlık adlı emperyalist tanımın aynı Chp, Hdp gibi savunucusu, hatta Hdp gibi parti programına koydu. Onlara görede Katliamcı Abd, “müttefik “. Düzmece kimyasal silah yalanlarına diğerleri gibi destek veriyor. Hdpkk onlara göre “demokrasi gereği ” olmalı. Bu “demokrasi gereği” ile Çin’e Uygur Özerk Bölgesiyle ilgili Hdp ile belgesiz-kanıtsız aynı demeci verdi.
Hdp ;
Terör yuvası, terör destekçisi. Emperyalizmin yarattığı terör örgütlerini destekliyor. Feodal yapıya gıkı çıkmıyor. Türkiye ‘nin bütünlüğüne zarar veren herşeyi destekliyor, herkesin kucağına oturur.
Beşi Bir Yerdeden;
-Vatanın bütünlüğü için,
-Terörün kökten çözümü için,
-Komşularla işbirliği için,
-Laiklik ve Cumhuriyet Değerleri için,
-Atatürk ‘ün “Biz Türkler Asyai bir milletiz” diyerek yerimizi saptadığı Avrasya gerçeği için,
Eylem, söylem, program, çözüm bulamazsınız. Duyamazsınız. Göremezsiniz.
Ortak dili “Amerikanca” olan Beşi Bir Yerdeden Milli olmasını beklememelisiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.