Benzinlikte kanlı infaz

*Bayramdere Boğaz Yolu üzerindeki Akkuş Petrol İstasyonu’nda pompacı olarak çalışan Hasan İnecikli ve Emrullah Uzer, av tüfeği ile öldürüldü.
*Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, katil ya da katil zanlılarının her an yakalanabileceği konusunda çok mesafe aldıklarını duyurdu.
*Karacabey Emniyet Müdürlüğü’nün bu konuda bugün açıklama yapması beklenirken, Akaryakıt İstasyonu’nda güvenlik kamerası bulunmaması eleştiri konusu oldu.

Karacabey’de Bayramdere Boğaz Yolu üzerindeki Akkuş Petrol İstasyonu’nda pompacı olarak çalışan 2 kişi, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce av tüfeği ile hunharca öldürüldü.
 Dün sabah saat 04.30 ile 05.00 arasında olduğu belirtilen cinayet; İstasyona otomobiliyle akaryakıt almaya gelen bir müşterinin, iki kişinin kanlar içerisinde yattığını fark etmesi üzerine öğrenildi.
 Emniyet Müdürlüğü’ne bildirilen ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, içeri girdiklerinde istasyonda pompacı olarak çalışan Hasan İnecikli (48) ve Emrullah Uzer’in (40) cesedini buldu.
 Av tüfeği ile yakın mesafeden göğsünden vurularak öldürüldükleri belirlenen İnecikli ve Uzer’in cesedi, Karacabey Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 Henüz aydınlanamayan cinayetle ilgili bilgi vermek istemeyen polis, gasp olmadığı yorumları üzerinde duruyor. Akaryakıt İstasyonda güvenlik kamerası bulunmaması eleştiri konusu olurken, olay yerinde yoğun bir araştırma yapan polis, kasadan, Hasan İnecikli ve Emrullah Uzer’in üzerinden para alınmadığını saptadı. Hunharca öldürülen İnecikli ile Uzer’in hiç kimseyle husumeti olmadığı belirtildi.
 Cinayete kurban giden Hasan İnecikli’nin 3, Emrullah Uzer ise 2 çocuk  babası olduğu öğrenildi. İnecikli ve Uzer aileleri, çevrede tedirginlik ve üzüntü yaratan cinayetten sonra şoka girdi.
 Polisin katil ya da katil zanlılarını yakalaması an meselesi olduğu dile getirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.