Belediyespor’da heyecan dorukta!

TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Belediyespor, 2. Lig’e yükselmek adına Play Off ilk maçında geçtiğimiz Cuma günü deplasmanda karşı karşıya geldiği Serik Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu ve final için avantaj yitirdi. İlk maçtan umduğunu bulamayan mavi siyahlı temsilcimiz, yarın saat 16.00’da bu kez kendi evinde Serik Belediyespor’la rövanş maçına çıkacak. Temsilcimizin Play Off’ta finale kalabilmesi için rakibini en az 2 farkla yenmesi gerekiyor. Eğer Karacabey Belediyespor 1-0 kazanırsa, maç uzatmalara gidecek.
Umutlarını koruyan mavi siyahlı temsilcimiz maçı 1-0 kazanırsa, o zaman maç 15’er dakikalık 2 devre halinde uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da gol çıkmazsa, finale çıkacak takımı penaltı atışları belirleyecek. O nedenle Karacabey Belediyespor’un kendi sahasında oynayacağı maçta daha dikkatli olması ve bulacağı fırsatları mutlaka gole çevirmesi gerekiyor.
Öte yandan Karacabey Belediyespor’u yakından ilgilendiren diğer maçta geçtiğimiz Cuma günü Kocaelispor, deplasmanda Yeni Çorumspor’u 1-0 yenerek, Play Off finali için büyük bir avantaj elde etti. Kocaelispor, yarın saat 19.30’da konuk edeceği Yeni Çorumspor’la berabere dahi kalsa adını finale yazdırmayı başaracak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.