Belediyespor’a 2 maç ceza!

Mücadele ettiği TFF 3. Lig’de bu sezon Play Off oynayan ancak 2. Lig hayallerini başka bırakan Karacabey Belediyespor’a Play Off maçlarında çıkan olaylar nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama ve bir miktar da para cezası verildi. Ayrıca, Karacabey Belediyespor futbolcusu İlker Avşar da, sportmenliğe aykırı davranışlarından dolayı 2 maç men cezası ile 1.500 TL para cezası aldı.
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kendi sahasında Serik Belediyespor ile oynadığı 3. Lig Play Off rövanş maçında çıkan olaylar nedeniyle Karacabey Belediyespor’a ceza yağdırdı.
PFDK’dan yapılan açıklamada şöyle denildi: “Karacabey Belediyespor A.Ş.’nin, 15.05.2019 tarihinde oynanan Serik Belediyespor TFF 3. Lig Play Off müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren “1 Resmi Müsabakayı Kendi Sahasında Seyircisiz Oynama ve 5.000 TL Para Cezası” ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada Karacabey Belediyespor A.Ş.’nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı “1 Resmi Müsabakayı Kendi Sahasında Seyircisiz Oynama ve 1.500 TL Para Cezası” ile cezalandırılmasına,
Ayrıca, aynı maçta Karacabey Belediyespor A.Ş. sporcusu İlker Avşar’ın, rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle takdiren “2 Resmi Müsabakadan Men ve 1.500 TL Para Cezası” ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.