Belediyespor taraftarını sevindirdi

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, sahasında Gölcükspor’u 4-0 mağlup ederek, önemli bir 3 puanı daha hanesine yazdırdı. Mavi siyahlılar, bu galibiyet sonrası puanını 17’ye yükselterek lider Darıca Gençlerbirliği’nin 1 puan gerisinde 2. sırada yer aldı.
Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü deplasmanda karşılaştığı son sıradaki Yeşilyurt Belediyespor’a 3-1 yenilerek ligdeki ilk mağlubiyetini alan Karaca, oynadığı kötü futbolla da hayal kırıklığı yaratmıştı. Ancak bu yenilginin moral bozukluğunu çabuk atlatan temsilcimiz, Pazar günü konuk ettiği Gölcükspor’u ikinci devrede bulduğu gollerle 4-0 mağlup etti ve ligde ikinci sıraya yerleşti.
M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan mücadeleyi Davut Dakul Çelik, Kürşathan Akın ve Tansu Doğan Yılmaz’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Karacabey Belediyespor sahaya; Hasan, Hasan Güleryüz (Dk. 83 Ömer), Sergen, İlyas, Muhammet, Abuzer, Gökhan, Onur (Dk. 88 Berk), Selçuk (Dk. 85 Said), Rasimcan ve Sadık ilk onbiriyle çıktı.
İlk yarının genelinde iki takım da birbirine üstünlük sağlayamazken, Karacabey Belediyespor’da 30’ncu dakikada Selçuk’un ortasında Onur’un vuruşunda top az farkla auta gitti.
40’ncı dakikadaki Gölcükspor atağında ise Oktay’ın kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında topla buluşan Erdem, bomboş kaldığı pozisyonda topa dokunamadı. Mücadelenin ilk devresi golsüz eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıda ise fırtına gibi bir Karacabey Belediyespor vardı. 47’nci dakikada Sadık’ın pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Abuzer, topu bekletmeden yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Belediyespor, 63’ncü dakikada Selçuk’un yaptığı ortaya kafa vuruşu yapan Sadık’la farkı ikiye çıkardı. (2-0)
Art arda rakip kaleye yüklenen mavi-siyahlı temsilcimiz, bu kez 68’nci dakikada Sergen’in pasında ceza sahasında topla buluşan Abuzer’in topu ağlara göndermesiyle 3-0 öne geçti. Abuzer attığı golden sonra asker selamı vererek, Barış Pınarı Harekatı’ndaki askerlerimizi unutmadı.
Mücadelenin 81’nci dakikada Selçuk’un vuruşunda top yan ağlarda kalırken, maçın uzatma dakikalarında Abuzer’in pasıyla topla buluşan Ömer topu filelere göndererek skoru belirledi: 4-0
Karşılaşma sonucunda Karacabey Belediyespor, Gölcükspor’u 4-0 mağlup ederek önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Karacabey Belediyespor, bu galibiyetle puanını 17’ye yükseltirken, lider Darıca Gençlerbirliği’nin 1 puan gerisinde 2’nci sırada yer aldı.
Temsilcimiz Karacabey Belediyespor, 20 Ekim Pazar günü deplasmanda 12. sıradaki Muğlaspor’la karşı karşıya gelecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.