Belediyespor maskeleri satışta!

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan Temmuz Ayı Pandemi İle Mücadele Eylem Planı kapsamında, denetim hizmetlerinin sağlıklı olarak yürütülmesi ve yeni bulaşmaların önüne geçmek amacıyla yapılacak etkinliklerle maske, mesafe ve temizliğe dikkat çekmeye tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı’nın “Maskeni tak, örnek ol” kampanyasına bir destek de Şampiyon Karacabey Belediyespor’dan geldi.

“Her Nefeste Mavi Siyah” sloganıyla hazırlanan uzun ömürlü ve yıkanabilir maskelerin satışa sunulduğu duyuruldu.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Sen de tedbiri elden bırakma, hem sağlıkla gez; hem de takımına destek ol Karacabeyli! Tüm kurum ve firmalarımıza toplu siparişlerde özel teklif ve indirimler uygulanacaktır. Sipariş ve bilgi için 0530 938 66 10 numaralı telefondan kulübümüzü arayabilirsiniz.

Bilet satış noktalarımız; Milenyum Pastanesi (Haşim Onur Cami karşısı), Kervan Börek Salonu (Cumhuriyet Alanı), Cihan Börek (Esentepe Meydanı). Maskelere hafta içi ve hafta sonu 08.00 ile 00.00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz.” denildi.

Karacabey Belediyespor Kulübü Başkanı İsmail Ülker, “Maskeni tak, örnek ol” mesajı verirken, “Karacabey Belediyespor hepimizin! Halkımızı en yakın sürede tribünlerde görmek istiyoruz. Koronavirüsü birlikte yeneceğiz. Şimdi ayrıyız çünkü aramıza koyduğumuz mesafe bizi koruyacak. Maske takmak, koronavirüs kadar can sıkıcı değildir. Maske takmak, koronavirüs kadar nefessiz bırakmaz. Maske, mesafe, temizlik konusunda taraftarlarımızı ve tüm Karacabeylileri kurallara uymaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.